fbpx
spot_img

Otravă! Iată ce conține pâinea de la Kaufland și LIDL

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Ce conţine pâinea din Lidl, Kaufland sau alte magazine? Odată cu apariția supermarketurilor, de tipul Lidl, Kaufland sau alte magazine, inclusiv pâinea a ajuns să se găsească pe rafturi. Dar te-ai întrebat vreodată ce conţine pâinea din Lidl, Kaufland sau alte magazine? În urma unui studiu făcut de InfoCons, s-a aflat și ce se regăsește în aceste produse de panificație. Realitatea acestor date te va face să nu mai cumperi aşa ceva!

Un astfel de studiu arată că pâinea, regăsită în supermarketuri are un posibil conținut de bromat de potasiu. Această substanță este un posibil carcinogen uman adăugat la făina din multe produse de patiserie.

Trebuie ramintit faptul că bromatul de potasiu este interzis în mai multe țări, din Uniunea Europeană. În ciuda preocupărilor legate de sănătate, bromatul de potasiu este legal pentru utilizare în SUA, iar FDA nu l-a mai revizuit cel puțin din 1973.

InfoCons trage un mare semnal de alarmă. Ce conţine pâinea din Lidl, Kaufland sau alte magazine

În România, supermarketuri precum idl, Kaufland sau alte magazine, au la vânzare produse de panificație. De la chifle, pateuri și până la pâine, toate sunt regăsite în rafturile acestor tipuri de magazine. Numai că, realitatea unui nou studiu realizat de InfoCons scoate la iveală nereguli care nu fac altceva, decât să pună în pericol sănătatea consumatorilor.

Realitatea acestor zile ne arată că nu s-a schimbat mai nimic în ceea ce privește acest aspect, deloc de neglijat. Raportul InfoCons spune că „peste 50% din sortimentele de pâine feliată care se găsesc pe piaţa românească conţin E-uri. Mai mult, patru dintre produsele de panificaţie studiate conţin un număr de 8 E-uri.”

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Iată DE CE profitul Salinei Turda va fi mai mic în 2023, deși veniturile vor crește

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local ,care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, la...

Cod galben de vant in judetele Cluj si Alba

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica...

Cat timp au stat politistii in fata apartamentului in care un copil a fost omorat? IPJ TACE!

Au trecut mai bine de 8 ore de cand IPJ ALBA refuza, efectiv, sa raspunda la o intrebare...

Razie a polițiștilor la Turda

  În cursul zilei de ieri, 25 martie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și...
%d bloggers like this: