spot_img

Organizațiile PSD din Turda și Câmpia Turzii, la campanie de împădurire, la Apahida!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Liderii PSD, Alexandru Cordoș, Răzvan Ciortea și Mihai Șandru, alături de reprezentanții organizațiilor lor, au participat, astăzi, la o campanie de împădurire, în localitatea Câmpenești, din Apahida!

„Alături de președintele PSD Cluj Alexandru Cordoș, de subprefectul Răzvan Ciortea, de colegii și prietenii din organizațiile Turda, Cluj-Napoca, Gherla, Dej, Huedin, Apahida, am participat cu mare drag la campania de ecologizare și împădurire” Plantăm la Câmpenești”, eveniment desfășurat în colaborare cu Primăria Apahida, ONG-ul ” Plantează în România ” și Romsilva.

O activitate extraordinară, cu mobilizare impresionantă, rezultate pe măsură, un exemplu care trebuie urmat și repetat în toate zonele județului.
Felicitări organizatorilor și participanților!
Organizația PSD Câmpia Turzii va fi mereu partenerul unor astfel de acțiuni, vom participa cu inima deschisă și cu credința că putem contribui la un mediu mai sănătos pentru noi și pentru generațiile următoare!”, transmite președintele PSD Câmpia Turzii, Mihai Șandru.
 
De asemenea, președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a dat detalii despre campania de la Câmpenești.
 
Se spune că în viață fiecare om trebuie să planteze un pom, iar noi, social democrații clujeni, în colaborare cu primăria Apahida și ONG-ul ” Plantează în România” am reușit să plantăm o pădure. 
Aceste momente sunt cu adevărat impresionante și este îmbucurător că am fost implicați într-un număr atât de mare la acțiune ”Plantăm la Câmpenești”. De la mic la mare, prin colaborare, ajutor și implicare am plantat în jurul a 10.000 de puieți.
Îi felicit pe toți cei care au fost astăzi alături de noi și le mulțumesc tuturor organizațiilor din județul Cluj implicate în aceste acțiuni ce ne aduc speranță!”, a declarat liderul social-democraților Clujeni.
 
Nu în ultimul rând, subprefectul – Răzvan Ciortea – a ținut să-și felicite colegii pentru activitate.
 
Astăzi, organizația P.S.D.CLUJ, împreună cu numeroși voluntari, a plantat peste 10.000 de puieți în cadrul acțiunii”Plantăm la Câmpenști”, un prim exemplu, o acțiune ce ne-a oferit prilejul de a fi mai aproape de natură și de oameni. Pe această cale dăm startul unei campanii ce va fi desfășurată la nivelul întregului județ Cluj, unde, împreună cu primarii vom identifica zonele vulnerabile, pentru a reuși pe cât posibil revitalizarea zonelor forestiere.
Felicit în mod special membrii organizației P.S.D. Turda pentru implicare!”, a declarat Ciortea.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Recital de cameră la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 18:30,...

Colegiul Tehnic Turda este în doliu – profesorul, Olimpiu Vesa, a decedat

  „Cu adânca durere in suflet profesorii Colegiului Tehnic Turda plâng moartea celui despre care acum spunem ca a...

Noi servicii puse la dispoziția clienților de VIAMSO

Showroom-ul de materiale de construcții, VIAMSO, din Câmpia Turzii - este în continuă dezvoltare. În ultimii 5 ani, eforturile...

Lucrare de profesioniști – curțile interioare din Turda arată ca în Vest

Curțile interioare de pe strada Calea Victoriei 122-132/Nuferilor 1-19 au fost modernizate cu ultimul strat de asfalt.   În cursul...
spot_img

DISPOZIȚIE Nr. 354 din 26.04.2022 privind convocarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în ședință extraordinară

    Primarul Municipiului Câmpia Turzii; În conformitate cu prevederile art.133 și art.134 din O.U.G nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare; Ținând seama de dispozițiile...
%d bloggers like this: