spot_img
spot_img

Organizația ALDE Tritenii de Jos a făcut fericiți copiii din comună

spot_img

În prag de Sărbători de Iarnă, organizația ALDE Tritenii de Jos, prin intermediul președintelui, Adrian Varga și al vicepreședinților, Mihai Baciu, Dumitru Coc și Milu Rusu, au vizitat școlile din comună, pentru a face cadouri celor mici.

Pentru că a face politică nu înseamnă ceartă, ci înseamnă să te implici în beneficiul celor din jur, elevii claselor primare din Tritenii de Jos au primit cadouri din partea politicienilor, într-un gest care tinde să devină un obicei în comună.

Aceștia au fost răsplătiți cu colinde și poezii de către micuții școlari.

Organizația ALDE Tritenii de Jos este SINGURA FORMAȚIUNE POLITICĂ din comună care, în acest an, s-a implicat în mai multe activități de susținere și sprijin a celor mici, de la excursii cu elevii cu medii bune, până la cadouri pentru ciclul primar.

„Suntem în folosul semenilor noștri, de-asta am ales să facem politică, iar acum – în prag de sărbători – se cuvine, cu atât mai mult, să-i sprijinim pe cei mai mici dintre noi și să ne gândim să le facem o bucurie”, a precizat Adrian Varga – președinte ALDE Tritenii de Jos.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Anunț – Remediere avarii – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii – 20.08.2020

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile...

Pas cu pas, flota de autobuze electrice a Turzii se întregește

Primarul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, și-a propus să...

ATENȚIE! Peste o oră, strada Florilor rămâne fără apă potabilă!

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile...
spot_img
spot_imgspot_img

Primăria Câmpia Turzii a trimis comunicat de presă ca să ne spună că la Spital totul este roz

În urmă cu 3 ore, Primăria Municipiului Câmpia Turzii ne-a trimis un comunicat de presă (pe care l-au postat și pe facebook) pentru a...

ANUNȚ DE IMPORTANȚĂ MAXIMĂ DIN PARTEA D-LUI PRIMAR, AUREL GIURGIU, PENTRU TOȚI CETĂȚENII COMUNEI LUNA, REFERITOR LA INTABULAREA GRATUITĂ A IMOBILELOR !

”În urmă cu câteva zile am primit o veste extraordinară de la ANCPI – Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, București, fiind informat...

Nevoie DISPERATĂ de sânge pentru preotul, Vasile Știopei – viața preotului atârnă de un fir de ață

Una dintre victimele accidentului de acum două seri, de la Turda, este preotul paroh, Vasile Știopei. Acesta se află internat la Spitalul Municipal Turda și,...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: