27.7 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăOrganizația ALDE Tritenii de Jos a făcut fericiți copiii din comună

Organizația ALDE Tritenii de Jos a făcut fericiți copiii din comună

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În prag de Sărbători de Iarnă, organizația ALDE Tritenii de Jos, prin intermediul președintelui, Adrian Varga și al vicepreședinților, Mihai Baciu, Dumitru Coc și Milu Rusu, au vizitat școlile din comună, pentru a face cadouri celor mici.

Pentru că a face politică nu înseamnă ceartă, ci înseamnă să te implici în beneficiul celor din jur, elevii claselor primare din Tritenii de Jos au primit cadouri din partea politicienilor, într-un gest care tinde să devină un obicei în comună.

Aceștia au fost răsplătiți cu colinde și poezii de către micuții școlari.

Organizația ALDE Tritenii de Jos este SINGURA FORMAȚIUNE POLITICĂ din comună care, în acest an, s-a implicat în mai multe activități de susținere și sprijin a celor mici, de la excursii cu elevii cu medii bune, până la cadouri pentru ciclul primar.

„Suntem în folosul semenilor noștri, de-asta am ales să facem politică, iar acum – în prag de sărbători – se cuvine, cu atât mai mult, să-i sprijinim pe cei mai mici dintre noi și să ne gândim să le facem o bucurie”, a precizat Adrian Varga – președinte ALDE Tritenii de Jos.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: