spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Ordinul de protecție n-a ajutat-o! Amenințată cu moartea de concubin

La data de 7 august 2023, în jurul orei 20.00, o femeie de 31 de ani, din Aiud, a reclamat la Poliția Municipiului Aiud faptul că a fost amenințată de către concubinul său.

 

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce se aflau în locuința comună, femeia a fost amenințată, cu acte de violență și cu moartea, de către concubinul său, în vârstă de 36 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis, față de bărbat, ordin de protecție provizoriu prin care bărbatul a fost evacuat din locuință și i-au interzis să se apropie de partenera sa, iar față de acesta a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

 

În aceeași seară, în jurul orei 23.00, polițiștii au constatat că bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu, acesta fiind identificat în imobilul din care a fost evacuat.

 

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție provizoriu, faptă prevăzută și pedepsită de art. 47 alin. 2 din Legea 217 din 2003.

spot_img
spot_img
spot_img