spot_img

Opoziția din Turda se folosește de numele lui Dorin Lojigan, în mod pervers

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În cursul serii de ieri, în spațiul public a apărut informația privind un „mare plan” care are ca scop schimbarea președintelui Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Văii Arieșului”.

Pentru cine nu știe, ADI Apa Văii Arieșului este organismul prin care localitățile își impun voia politică în administrarea Companiei de Apă Arieș. Președintele ADI Apa Văii Arieșului este Cristian Matei.

„Înlocuirea primarului Turzii, de la șefia asociației de dezvoltare intercomunitară a fost descrisă de consilieri locali turdeni drept ”una de bun simț”. ”Poate ar trebui să-i lase locul lui Lojigan sau altui primar care e mai atent la nevoile oamenilor”, susțin surse din opoziția locală”, scrie site-ul politicasiputere.ro

RefleqtMedia l-a contactat pe primarul de la Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, pentru a afla dacă acesta este parte a planului de schimbare a președintelui ADI AVA, Cristian Matei.

„Pe acest subiect nu am purtat nici o discuție cu reprezentanții opoziției din Turda. Nu știu de ce se folosesc de numele meu”, afirmă Dorin Lojigan.

Cât privește procedura de schimbare a președintelui ADI „Apa Văii Arieșului”, aceasta NU IMPLICĂ consiliile locale, astfel că opoziția de la Turda nu are cum să-l schimbe pe Cristian Matei din funcție.

Președintele unei asociații de dezvoltare intercomunitară se schimbă CA URMARE A UNEI ADUNĂRI GENERALE A ASOCIAȚIEI, pe ordinea de zi a căreia se poate pune un proiect de hotărâre privind revocarea din funcție a președintelui și înlocuirea acestuia cu un președinte nou.

Adunarea generală a ADI AVA este compusă din primarii din următoarele localități: Turda, Câmpia Turzii, Luna, Călărași, Viișoara, Tritenii de Jos, Aiton, Ciurila, Săndulești, Tureni, Mihai Viteazu.

 

Desigur, consiliul local are atribuția de a schimba REPREZENTANTUL Unității Administrativ Teritoriale în ADI Apa Văii Arieșului, însă pentru a face această procedură, opoziția turdeană are nevoie de majoritate.

 

 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Turda: începe reabilitarea a două străzi din cartierul Primăverii

Primarul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a anunțat în această seară demararea lucrărilor de reabilitare a două străzi...

Prima zi a Festivalului Verde la Turda

Astăzi a fost despre mânuțe dibace care și-au amenajat grădina de relaxare din curtea școlii sau a grădiniței...

Obsedat sexual – își freacă penisul în Parcul Central Turda

Un individ cu evidente probleme psihice a fost filmat în timp ce se masturba, în Parcul Central Turda. Clipul...

ACSA Câmpia Turzii – abonată la contracte publice – își cere insolvența

Cu datorii de peste 30 de milioane de lei, ACSA Câmpia Turzii SA, societate care desfășoară mai multe...
spot_img

Combinatul metalurgic Câmpia Turzii a fost vândut ASTĂZI!

Ceea ce părea doar o iluzie a devenit realitate, iar dorințele și năzuințele a mii de foști metalurgi din Câmpia Turzii au șanse IMENSE...
%d bloggers like this: