spot_img
spot_imgspot_img
OPINIEEditorialOK, putem lăsa ipocrizia la o parte, în cazul Ancăi Paleoca?

OK, putem lăsa ipocrizia la o parte, în cazul Ancăi Paleoca?

Încep să stârnesc controverse prin a spune, fără doar și poate, că dacă Anca Paleoca nu făcea mare tam-tam pe tema situației ei, nu se găsea nimeni să o ajute, iar asta pentru că femeia – în adevăratul sens al cuvântului – nu trebuie ajutată.

Femeia, defapt și de drept, nu trebuia să facă altceva decât să-și completeze dosarul de locuință socială și brusc urca de pe locul 6, până pe locurile eligibile pentru apartament, ceea ce s-a și întâmplat.

Așadar, oamenii de afaceri care nu cunosc problema, dar care vor neapărat să-și facă reclamă, o pot lăsa mai moale.

Pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local de joi, 28 martie, de la Câmpia Turzii, se află un proiect de hotărâre prin care se aprobă lista priorităților pentru locuințele sociale.

Înainte să se apuce să amenințe că-și descarcă mobila în fața primăriei, Anca Paleoca a primit informații clare de la Direcția de Asistență Socială, despre ce ar trebui să facă pentru a urca în clasamentul priorităților.

Unul dintre aceste demersuri era să-și atașeze la dosar o adeverință prin care este evacuată din apartament, fapt care-i aduce automat 15 puncte în plus și o situează pe loc eligibil.

La nivel de Câmpia Turzii, momentan sunt 3 apartamente de tip social libere, iar datorită faptului că, printre scandaluri și amenințări, a reușit să-și completeze și dosarul, Anca Paleoca a urcat pe locul al doilea.

Cu alte cuvinte, odată ce consilierii locali își vor da girul pentru aprobarea proiectului de hotărâre cu prioritățile, femeia va putea ocupa noua locuință de tip social.

Dacă este să o dăm pe șleau, adevăratele motive pentru care s-a făcut acest mare tam-tam au fost simple: fata cea mare a Ancăi urmează să împlinească 18 ani, astfel că dacă nu primește acum, cât mai curând, locuință socială, nici n-o s-o mai primească în următorii 5 ani, decât dacă nu rămâne, iarăși, gravidă.

Pe de altă parte, raționamentele sunt și de ordin politic, că vor unii, mai ipocriți și mai mâncători de rahat, să lovească în imaginea lui Lojigan, folosindu-se de copii și cazuri sociale.

Ca atare, nu trebuie să vă plătiți articole de publicitate, domnilor „oameni de afaceri”, pozând în mari filantropi, ci trebuie doar să urmăm căile legale, să ne completăm dosarele și să avem tot atâta abnegație în a ne atingem scopurile, cum avem atunci când ducem dețul de alcool pe gât.

La final, întrebare pentru cine știe, dacă ține așa de tare la copiii ei și vrea să le asigure un trai, cum se face că și-a dat pentru a doua oară demisia de la locul de muncă, aflându-se sub influența alcoolului?

- Advertisement -spot_img
spot_img

More From RefleqtMedia

Papagalii ăștia nu sunt activiști civici, cum nu sunt eu ayatolah!

Am încercat să trec cu vederea rahatul ăsta, pe...

Avram Gal: Mi-a plăcut postarea asta, este plină de învățături

Reflecție:Această fotografie a câștigat premiul pentru cea mai bună...

Oficial, cel mai tare festival!

Cele mai bune concluzii se trag doar la final,...

Dr. Lehel Csergo: Autoritatile locale nu vor recunoaste ca exista probleme in spitalul lor

Când au apărut primele informații despre "azilele groazei", s-a...

Jiji și cățelușii sau … cum să iei numele lui Dumnezeu în deșert!

Cea mai „tare” știre a sfârșitului săptămânii trecute a...

🚑Mariana Dumitru – 43 de ani, în slujba vieții!🩺

Astăzi, în prima zi a lunii august, cel mai...

În fața Abisului: Pericolele Consumului de Substanțe Stupefiante în Rândul Tinerilor

În societatea modernă, presiunile și provocările cu care se...

Partidul lui Habarnam, la Turda

Pentru a "n" oara, USR Turda demonstreaza o doza...

Vasile Dancu, daca ar fi asa de nationalist, ar scoate ungurii de la Guvernare

Da, am spus-o! Multi politruci romani au imbracat costumul...
- Advertisement -spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: