fbpx
spot_img
spot_img

Ofițer SRI, la furat de lemne în Pietroasa, comuna Moldovenești

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Un ofițer SRI și-a bătut joc de propria haină militară, mergând la furat de lemne, împreună cu fratele său, în satul Pietroasa, comuna Moldovenești.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ofițerul a fost surprins de un localnic, pe care l-a luat la bătaie.

”Au venit să fure lemne. Erau cu drujbele și cu tractorul cu remorcă. Le-am spus că nu e pădurea lor și că trebuie să ceară aprobare de la pădurar. Ei s-au enervat. Prima dată au plecat cu remorca plină de lemne. Apoi, eu am pus una dintre mașinile mele exact la intrarea în pădure ca să nu mai poată să intre. Când au revenit s-a enervat cumplit. Am fost și lovit de fratele SRI-stului. Cel de la SRI mi-a spus că merge acasă să își aducă pistolul. La un moment dat am tras mașina să nu mă pun cu ei că SRI-istul îmi spunea că el tot merge în pădure că el este omul legii. Îmi tot zicea că: vin la tine și îți dau două topoare și te tai cu drujba”, declară localnicul bătut de SRI-ist, citat de Foaia Transilvană și TurdaNews.

Dorin Crișan (localnicul bătut) susține că a mai depus plângere împotriva angajatului SRI și a celorlalte două persoane, pentru loviri și amenințare, însă nu s-a întâmplat nimic.

Cei de la Foaia Transilvană au încercat să-l contacteze pe ofițerul SRI, însă acesta nu a răspuns la telefon.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: