spot_img
spot_img

Oficial vine zăpada – drumarii au intrat în alertă

spot_img

Cod Galben de zăpadă, lapoviță, ninsoare, ploaie și intensificări ale vântului în majoritatea regiunilor țării, în perioada 18-19 noiembrie 2019. Utilajele CNAIR sunt pregătite să intervină!

În intervalul 18.11.2018, ora 22.00 – 19.11.2018, ora 10.00 este anunțat cod galben de ninsori, lapoviță și ploaie în Oltenia, vestul, centrul și nordul Munteniei.

În Carpații Meridionali și Orientali, Munții Banatului, Moldova, estul și sudul Transilvaniei, se anunță ninsori și așterneri de strat de zăpadă, în perioada 18.11.2018, ora 22.00 – 19.11.2018, ora 22.00.

De asemenea, în Dobrogea, estul și nord-estul Munteniei urmează intensificări ale vântului și ploi însemnate cantitativ, în intervalul 18.11.2018, ora 03.00 – 19.11.2018, ora 18.00 .

Fenomenele meteorologice vor afecta în perioada menționată județele: Botoșani, Suceava, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița, Constanta, Calărași, Giurgiu, Teleorman, Dâmbovița, Prahova, Argeș, Brașov, Sibiu, Covasna, Harghita, Vâlcea, Gorj, Dolj, Olt, Mehedinți, Caraș-Severin și Municipiul București. Parțial vor fi afectate de fenomenele meteorologice din această perioadă județele Hunedoara și Alba.

Direcțiile Regionale ale CNAIR sunt pregătite să intervină în aceste zone, cu utilaje și materiale antiderapante, pentru a preveni apariția poleiului dar și pentru a îndepărta zăpada căzută pe carosabil, astfel încât circulația rutieră să se poată desfășura în condiții de siguranță.

Rugăm participanții la trafic să se informeze înainte de a pleca la drum în legătură cu situația meteorol

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Gașca Zurli a umplut Polivalenta din Cluj cu zâmbetele ardelenilor

Zâmbetul Zurli a ajuns la Cluj Napoca, odată cu...

Misiune îndeplinită: ACS Volei Turda A PROMOVAT în Divizia A1

A fost greu, dar s-a întâmplat! ACS Volei Cristina...

Accident intre Gligoresti si Lunca Muresului

Un autoturism s-a rasturnat, in urma cu o ora,...

Prima masura propusa in protestul carburantilor! In aceasta zi nu alimentam!

200.000 de romani s-au raliat campaniei de protest impotriva...

Sedinta de lucru, pe tema preventiei virozelor, la Turda

???????? ????? ? ????????? ? ??????a ?? ????? ??...
spot_img
spot_imgspot_img

EXPLOZIE într-un bloc din Turda

Autoritățile au fost alertate, în urmă cu puțin timp, cu privire la producerea unei explozii la o centrală de apartament din municipiul Turda. Deflagrația s-ar...

Campia Turzii se indreapta spre Scenariul ROȘU!

Ultimul raport privind rata de incidenta, publicat de Prefectura Cluj ar trebui sa dea serioase motive de ingrijorare autoritatilor din Campia Turzii! Cu o rata...

După ce au înmuiat inimi la Câmpia Turzii, Grupul Psaltic „Tronos” a intonat imnul de stat în mare fel!

Grupul Psaltic „Tronos” este, probabil, cea mai tare corală bisericească din România. În luna aprilie 2022, preoții cu voci de îngeri concertau, alături de părintele...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: