spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

OFICIAL: Ovidiu Roja NU A OMORÂT PE NIMENI

spot_img

A fost nevoie de patru ani pentru ca turdeanul, Ovidiu Roja, să scape de cea mai grea acuzație a vieții lui – cea potrivit căreia și-ar fi ucis soția.

Totul s-a întâmplat în 2020, la început de pandemie. Roja și defuncta lui soție au făcut un accident de motocicletă și, ca urmare a acestuia, femeia și-a pierdut viața.

Cumnatele lui Roja și mulți dintre inamicii lui l-au acuzat pe acesta că ar fi „regizat” accidentul, că el ar fi condus motocicleta și că ar fi omorât-o pe soția lui.

Potrivit poliției clujene, ”la data de 10.05.2020 în jurul orelor 16.41, numita Matei Camelia Maria a condus motocicleta marca Suzuki VR 1800” pe care se afla, în calitate de pasager, proprietarul motocicletei, soțul său, numitul Roja Ovidiu, pe DJ161B din direcția localității Bogata spre localitatea Călărași și ajungând în zona km 36+400, în afara localității Bogata, în apropierea Poligonului de tragere Bogata, ajungând într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată prin indicator rutier, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a derapat și a pătruns în șanțul situat în partea stângă a direcției sale de deplasare, după care s-a răsturnat pe câmp”, arată referatul poliției, citat de TurdaNews.

Atât martorii oculari, cât și camerele de supraveghere de pe traseu au confirmat faptul că soția lui Roja a condus motorul și că acesta era doar pasager.

Astfel, potrivit gazetadecluj.ro, Parchetul a clasat dosarul în care Ovidiu Roja era acuzat de ucidere din culpă.

”Reiese fără dubiu faptul că la momentul producerii accidentului rutier, motocicleta a fost condusă de Matei Camelia Maria, pasager fiind numitul Roja Ovidiu, proprietarul motocicletei. Este evident faptul că acesta i-a încredințat numitei Matei Camelia Maria motocicleta pentru a o conduce pe drumurile publice. În cadrul dosarului de cercetare, Roja a fost acuzat de ucidere din culpă, dar la sfârșitul lunii martie 2024, acuzațiile împotriva lui au fost clasate.

spot_img
spot_img
spot_img