16.2 C
Turda
Tuesday, September 13, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSOFICIAL! Compania de Salubritate Câmpia Turzii INTRĂ ÎN INSOLVENȚĂ!

OFICIAL! Compania de Salubritate Câmpia Turzii INTRĂ ÎN INSOLVENȚĂ!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Problemele financiare pe care le are Compania de Salubritate din Câmpia Turzii, din pricina deșeurilor colectate și transportate la sute de kilometri distanță, în anii trecuți, s-au concretizat în penultima zi a lui august 2022.

Directorul general al Companiei, Cristian Paul Câmpean, a depus oficial actele prin care solicită intrarea ÎN INSOLVENȚĂ a Companiei de Salubritate Câmpia Turzii SA.

Dosarul cu numărul: 806/1285/2022 a fost înregistrat la Tribunalul Specializat Cluj și încă nu are termen.

De asemenea, fără termen este și dosarul prin care Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj Napoca solicită intrarea în insolvență a aceleiași Companii de Salubritate Câmpia Turzii SA.

Practic, două entități solicită insolvența Compsal, fapt care – fără îndoială – va determina instanța să aprobe intrarea în insolvență.

Potrivit celui mai recent bilanț contabil, aferent anului 2021, Compania de Salubritate din Câmpia Turzii înregistra datorii în valoare de 5.277.339 lei. Nu este o sumă mare, dacă o comparăm cu cea pentru care au intrat în insolvență alte societăți, precum ACSA SA sau Hidroconstrucția SA.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: