spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Oficial, cel mai tare festival!

Cele mai bune concluzii se trag doar la final, de asta am asteptat ultima zi a “Campia Turzii Summer Fest” pentru a scrie orice despre aceasta editie.

N-are sens sa vorbim aiurea, asa ca hai sa pornim de la premiza ca acest festival este continuatorul Zilelor Municipiului Campia Turzii

Ei bine, locuiesc in Campia Turzii din 1995, asa ca am vazut TOATE editiile fie ale “Zilelor”, precum si cele doua editii ale Campia Turzii SUMMER FEST.

NI-CIO-DA-TA nu am vazut mai multi oameni, organizare mai OK, programe mai diversificate si strategie axata pe audienta, asa cum am vazut din 12 pana in 15 august 2023!

De asemenea, pentru prima data in istoria post-comunista a Campiei Turzii, o seara de folclor s-a bucurat de o audienta de peste 10.000 de oameni.

De asemenea, ieri si azi, cu siguranta a fost batut recordul de audienta stabilit in 2017, cand in Berc au fost peste 15.000 de oameni.

Analizand pozele din drona, putem spune ca astazi, in Berc, au fost minim 20.000 de oameni!

Nici n-avea cum sa fie altfel:

Cea mai tare promovare: presa, facebook, insta, tiktok! Zeci de comunicate si promo-uri!

Cei mai tari artisti ai momentului, de la Angela Rusu, Cornelia si Lupu Rednic si Alexandra Cret, pana la BVCOVIA, Carla’s, Andia, Puya si Parazitii!

Ce sa mai? Reteta succesului in materie de fest… de SUMMER FEST!

Foto: Horatiu Mandrutiu, Primaria Campia Turzii, TurdaNews.

spot_img
spot_img
spot_img