25.2 C
Turda
Thursday, August 11, 2022
spot_img
HomeOPINIEOare ... n-ar fi cazul să se schimbe cutumele de botez?

Oare … n-ar fi cazul să se schimbe cutumele de botez?

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Astăzi, un bebeluș din zona Suceava-Rădăuți a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost scufundat în cristelniță în timpul botezului.

”Medicul urgentist Ionuţ Bârsan a declarat că micuţul avea în plămâni o cantitate destul de mare de apă.”,  scrie Adevărul.ro

Dincolo de orice, nu este prima dată când bebelușii au de suferit de pe urma cutumelor ortodoxe de efectuare a botezului.

Cât privește aceste cutume, ele sunt ÎN TOTALĂ DISONANȚĂ CU CEEA CE SPUNE BIBLIA. Vedeți dumneavoastră, în Biblie, botezul este menționat în cele 4 Evanghelii … și nicăieri nu scrie nimic despre „cristelniță”. Botezul a fost un act personal, voluntar … or un bebeluș de 40 de zile nu-și poate exprima voința personală.

Iisus Hristos, fiul lui Dumnezeu, a fost botezat de vărul său, Ioan Botezătorul, la 30 de ani, în apa Iordanului … n-a fost dezbrăcat la pielea goală, prins de cap și băgat în cristelniță, așa cum fac popii zilelor noastre!

ÎNSĂ Biserica Ortodoxă Română e șmecheră și, fără niciun suport biblic, i-a păcălit pe oameni că trebuie să-și boteze bebelușii la 40 de zile … că altfel, se leagă Diavolul de ei …

Poate că, dacă botezul ar fi săvârșit în mod BIBLIC, adică prin dorința și voința PERSONALĂ a celui care se botează, n-am mai avea bebeluși vineți sau cu apă în plămâni!

HALAL!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: