fbpx
HomeFEATUREDOare de ce îi place lui Vasile Dâncu să se îmbete cu...
spot_img
spot_img

Oare de ce îi place lui Vasile Dâncu să se îmbete cu apă plată?

- Publicitate -
spot_img

În cadrul unei declarații de presă acordată pentru Servus Cluj, senatorul PSD Cluj – Vasile Dâncu – a afirmat că PSD va câștiga alegerile prezidențiale în 2024.

“Eu, ca analist și ca om care am stat cu studii și cercetări alături de cei care au candidat (la alegerile prezidențiale n.red.) după Ion Iliescu încoace, vreau să vă spun că  toate alegerile pe care le-am pierdut au fost alegeri pierdute din vina PSD-ului. Din greșelile de proiect, din greșelile de parcurs sau din greșeala de alegere a candidatului. Dacă PSD își va alege candidatul așa cum trebuie, un candidat care să câștige, nu un candidat care să îi fie impus de exemplu prin ceva lucruri din afară care să fie doar un sparring partner, atunci va câștiga. Eu sunt sigur că va câștiga PSD-ul. Nu cred că vom putea face actuala echipă o greșeală atât de mare încât să mai pierdem postul de președinte în 2024. Am speranța că împreună cu colegii mei nu vom accepta tot felul de candidați de conjunctură ci candidați care să câștige cu un profil câștigător și cu un proiect important. Pentru că nu candidează numai oameni. În 2024 va fi fost pandemie și vor candida un om și un proiect. Dacă proiectul este important și omul poate să îl prezinte ca lumea, câștigăm fără nicio problemă”, a spus Dâncu.

Având în vedere faptul că actuala conducere a PSD-ului se teme inclusiv de umbra eliberării lui Liviu Dragnea, este FOARTE puțin probabil ca aceștia să câștige alegerile prezidențiale.

Practic, astăzi, în afară de Marcel Ciolacu, al cărui figură este cvasi-apreciată, nici un alt lider politic din fruntea PSD-ului nu are nici capacitatea și nici credibilitatea de a deveni președinte.

Cine să candideze? Tudose – care a fost marioneta lui Dragnea? Ciolacu – la care-i cad banii din jeb? Firea – pe care a bătut-o un neo-marxist? Streinu-Cercel – care e acuzat de orice DE CÂND A DEVENIT PSD-IST? Rafila – să fim serioși!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: