fbpx
spot_img

Oare când vor învăța pesedeii locali ce înseamnă „vinerea verde”?

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Vineri, 4 iunie, atât pesedeii turdeni, cât și cei de la Câmpia Turzii s-au apucat să ne spună că ei celebrează „Vinerea Verde” … și cum au făcut asta?

Păi, după ce și-au făcut treburile de zi cu zi, folosind mașina personală sau mașinile de servici și aruncând sute de particule de carbon în atmosferă … spre după-amiază s-au decis să fie, puțin, ipocriți.

Așadar, înarmați cu biciclete, trotinete și alte „ete” s-au apucat „să se dea cu bița” și să ne spună nouă cât de mult iubesc ei atmosfera.

Domnilor politicieni, semnificația ZILEI VINEREA VERDE este aceea de a nu folosi, deloc, autoturismul personal într-o zi … nu să te dai cu bița prin oraș, să-ți faci 3 poze într-un parc și să ne spuneți nouă cât de mult iubiți voi, mediul înconjurător.

Atât președintele PSD Câmpia Turzii, cât și omologul său de la Turda conduc autoturisme 4×4, motor Euro4, care poluează atmosfera și cei doi se folosesc de autoturisme în viața de zi cu zi. Nici măcar „în vinerea verde” nu folosesc alte mijloace de transport, mai puțin poluante.

Da-i bine că după ce te plimbi cu 4X4 știi să te dai prin parc cu bicicleta „pentru a conștientiza importanța mediului înconjurător”!

De fapt și de drept, în niciuna dintre zilele săptămânii, aproape NIMENI nu dă două cepe degerate pe mediul înconjurător, dar diferența dintre unii și alții este că PSD-ilor le place să se laude și cu ce nu trebuie … doar pentru a rămâne elocvenți politic.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

ACȚIUNE DE DONARE DE SÂNGE A POLIȚIȘTILOR DIN ALBA

    Zeci de polițiști din Alba au participat la o acțiune de donare de sânge, organizată în contextul sărbătoririi...

Accident la Campia Turzii – o femeie si trei minori, evaluați medical

Pompierii turdeni au intervenit in urma cu putin timp la un accident rutier petrecut la Campia Turzii.  Intervenția a...

Program special de Pasti la Potissa Spa

💯Pentru că ne dorim să vă bucurați de clipe minunate, în deplină relaxare, fără nici o grijă, ne...

Consiliul Județean Cluj a încheiat patru contracte de lucrări pentru întreținerea drumurilor județene

Acestea vor viza peste 38 de kilometri de drum       Consiliul Județean Cluj a încheiat patru contracte de execuție a...
%d bloggers like this: