spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

O Zi Națională a României specială, în Parcul Municipal „Berc”, la Câmpia Turzii

spot_img

Este perioada anului în care luminile colorate și personajele de poveste își fac loc în viețile noastre, pentru a întreține atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă.


Joi, 1 decembrie 2022, în Parcul Municipal Berc, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a pregătit o serie de surprize interactive pentru fiecare dintre dumneavoastră.


De la ora 16:00, debutează spectacolul în aer liber, intitulat „Uniți în tradiție”, cu Ansamblul Folcloric „Ardeleana”, Ansamblul Folcloric „Mugurelul”, Fanfara Promenada, Popa’s Band, Florin Vasilică și Grupul Teleormanul, Mirela Petrean, Traian și Valeria Ilea, Violeta și Liliana Geapana, Năstăcuța Iuga, Oana Radu și Dorian Popa.


Având în vedere că în Parcul Central „Ionel Floașiu” au debutat lucrările de reabilitare finanțate cu fonduri europene, conducerea Primăriei a decis să relocheze toate elementele de iluminat festiv specific sărbătorilor de iarnă în Parcul Municipal „Berc” și în alte locații din cartierele orașului.


În aceeași zi de 1 decembrie, dacă vremea de afară o va permite, se va deschide Patinoarul din cadrul Complexului Sportiv „AlfaGen Park”.


Vă invităm să luați parte la toate momentele speciale pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră:
✅ Spectacol la scenă;
✅ Deschiderea iluminatului festiv de sărbători;
✅ Deschiderea Patinoarului;
✅ Orășelul copiilor;
✅ Bunătăți de sărbători, pregătite de producătorii locali;
✅ Retragerea cu torțe a gărzii de onoare de la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”;
✅ Foc de artificii!


Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img