fbpx
HomeDEZVĂLUIRIO vrăjitoare din Cluj a scos dracii din Liviu Dragnea
spot_img
spot_img

O vrăjitoare din Cluj a scos dracii din Liviu Dragnea

- Publicitate -
spot_img

La mai puțin de o lună de la condamnarea și încarcerarea sa, fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, a beneficiat de un ritual vrăjitoresc, executat chiar la Cluj Napoca.

„Renumita tămăduitoare Sandra din Cluj, alături de alte descântătoare, a organizat un ritual prin care a scos dracii din fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, trimis la închisoare pentru fapte de corupție.

Tămăduitoarele și descântătoarele au organizat la Cluj-Napoca un ritual magic. Poza lui Liviu Dragnea era pe masă, alături de lumânări și cărți de tarot, necesare pentru ca ritualul să funcționeze. 

În această seară voi face acest ritual complet. Să iasă răul, să iasă farmecele, să iasă neînțelegerea, să iasă dezbinarea, răutatea din Guvernul României, din parlamentari, din președinți, din deputați. Să plece nenorocirea din această țară. Să plece diavolul din Parlament. Să fie pace și țara să înflorească”, a început tămăduitoarea Sandra ritualul.

Lui Liviu Dragnea, tămăduitoarea i-a dorit să iasă răul din el. ”Liviu să suporte această detenție, cu leac, cu bucurie, să aibă pace, liniște. Să aibă sufletul împăcate că nu are niciun păcat. Să iasă răul din Liviu, să se ducă pe pustiu. Să descântăm pentru Liviu Dragnea. Să suporte detenția cu bine, cu leac și cu bucurie, săvină liniștit, cu pace și cu liniște din temniță”, a mai spus tămăduitoarea Sandra.”, se arată într-un articol publicat de stiridecluj.ro

Întreaga poveste poate fi citita aici

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: