fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaO vacanță de neuitat NU ARE VOIE să nu includă Salina Turda

O vacanță de neuitat NU ARE VOIE să nu includă Salina Turda

- Advertisement -
Mult așteptata vacanță de vară a sosit. 🌞 Vă așteptăm cu mic cu mare să vizitați poarta spre inima Transilvaniei – Salina Turda.
 
Avem minunății subterane precum: Mina Iosif cu Sala Ecourilor, Mina Rudolf, Ghizela sau mina Terezia, dar și o roată spectaculoasă de agrement, teren de minigolf și bowling, mese de biliard și tenis, teren de sport și loc de joacă pentru copii. 🏌🎳🎱
 
Totodată, pentru un sejur complet puteți admira și diverse utilaje medievale, conservate perfect, unice în Europa, crivacul și moara de sare, dar și un loc sfânt, un altar sculptat în peretele de sare.
 
Pentru o zi de neuitat, lacul subteran vă oferă o plimbare cu bărcuța, timp în care puteți admira peisajul 💯 unic în lume.
 
Dacă v-am făcut curioși vă așteptăm să ne vizitați în această vacanță și vă garantăm că veți avea parte de o zi minunată, de unde cu siguranță veți pleca cu un vibe pozitiv și cu o “gură” de aer proaspăt.
 

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

COMUNICAT DE PRESĂ: ”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din...

0
             Societatea SC ALTAI EXPRESS SRL, sediul social in Luna, 652, jud Cluj, În calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Granturi pentru capital de lucru”,...

Comentarii

%d bloggers like this: