27.7 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIO turdeancă a acceptat bani pentru o căsătorie de conveniență cu un...

O turdeancă a acceptat bani pentru o căsătorie de conveniență cu un pakistanez

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Inspectoratul General pentru Imigrări a dat publicității un comunicat de presă privind o căsătorie de conveniență pe care un cetățean pakistanez a avut-o cu o femeie din județul Cluj, pentru ca pakistanezului să-i fie prelungită șederea în România.

Poliţiştii de imigrări din Cluj au refuzat prelungirea dreptului de şedere temporară în România unui cetăţean pakistanez, ca urmare a constatării unei căsătorii de convenienţă încheiate cu un cetăţean român. Pe numele străinului a fost emisă o decizie de returnare sub escortă prin care va fi îndepărtat de pe teritoriul naţional.

 

O femeie de 36 de ani, din judeţul Cluj, a cunoscut în Irlanda un cetăţean pakistanez de 31 de ani, căsătorindu-se la scurt timp cu acesta în Pakistan. Ulterior, bărbatul a făcut demersuri pentru obţinerea unei vize de intrare în România, în scop de reîntregirea familiei.

În mai 2019, cei doi soţi s-au prezentat la sediul Serviciului pentru Imigrări Cluj şi au depus documentele necesare prelungirii dreptului de şedere temporară pentru cetăţeanul pakistanez.

Conform procedurilor, poliţiştii de imigrări au început verificările în cazul celor doi soţi, în cadrul cărora au fost efectuate vizite la domiciliul conjugal declarat, discuţii cu persoane din anturajul acestora şi alte activităţi relevante în stabilirea situaţei reale. 

 

De asemenea, în timpul interviului cei doi soţi au fost inconsecvenţi în declaraţiile lor cu privire la circumstanţele în care s-au cunoscut, timpul petrecut împreună şi a altor informaţii relevante despre aceştia, concluzia fiind aceea că străinul a încheiat căsătoria în scopul obţinerii unui permis de şedere pe teritoriul României.”, transmite IGI Cluj.

În acest context, RefleqtMedia a aflat de la surse din poliție faptul că femeia care a acceptat să se mărite „pe șustache” cu pakistanezul ar fi din Turda,  care ar mai fi fost căsătorită de două ori, fiind văduvă la momentul căsătoriei cu pakistanezul.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: