spot_img

O profesoară din Câmpia Turzii trage un semnal de alarmă: Cum pot să îmi las eu copilul intr-o clasă cu alții 30, fără măști, să scuipe toți și să manevreze probele biologice?

Date:

Share post:

În contextul în care, începând de mâine, 15 noiembrie 2021, toți elevii din România vor fi testați anti-COVID-19 cu teste de salivă, o profesoară de limba engleză din Câmpia Turzii a scos la iveală câteva probleme GRAVE!

„Sper să se revină asupra deciziei de testare a elevilor în școli. Cum pot să îmi las eu copilul intr-o clasă cu alții 30, fără măști, să scuipe toți și să manevreze probele biologice. Ce fel măsură de stopare a pandemiei este aceasta?

Poate că un elev de gimnaziu sau mai mare înțelege pașii de mai jos și îi execută fără să își umple de salivă banca, caiete și mâinile, dar unul din clasele mici nu va putea face operațiunile de mai jos singur.

În acest caz trebuie ajutat, ceea ce duce practic la mărirea duratei de timp. Pentru a ajuta 30 de elevi să își facă testul e nevoie de mai mult de o oră.

Cu cât timp înainte trebuie să vină elevii la școală pentru a fi testați? Dacă sunt testați în timpul orelor, cum se recuperează apoi acele ore?

Cine e responsabil pentru încălcarea dreptului la educație? Cel mai simplu ar fi fost să primim testele acasă și să ne testăm fiecare copiii de două ori pe săptămână.”, a declarat cadrul didactic.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

E alerta in toata tara! S-au activat centrele judetene de coordonare a interventiei!

În contextul avertizărilor emise de către Administrația Națională de...

20 de ani de “aripi rotative” la Campia Turzii

Istoria aviației cu aripă rotativă la Câmpia Turzii a...

Baghera – refuzat de Curtea de Apel – rămâne în pușcărie

Sorin Sergiu Scrob, zis „Baghera”, zis „Lordul Drogului Zombie”...

Titi Deak, Lucian Șandru și Cristi Câmpean scapă de pușcărie

Ieri a fost dată sentința într-unul dintre cele mai...
%d bloggers like this: