fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiO nouă zi de târg - o nouă razie a polițiștilor la...
spot_img
spot_img

O nouă zi de târg – o nouă razie a polițiștilor la Câmpia Turzii

- Publicitate -
spot_img

La data de 3 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au organizat şi desfăurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere şi de impunere a unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la traficul rutier. Au fost avute în atenţie principalele cauze generatoare de accidente rutiere, o atenţie deosebită fiind acordată respectării regimului legal de viteză.

 

Acţiunea a vizat principala arteră de circulaţie care străbate municipiul Câmpia Turzii şi localităţile limitrofe, respectiv D.N. 15 E60, dar şi D.J. 150.

 

Abaterile constatate de către poliţişti ca urmare a indisciplinei participanţilor la traficul rutier au impus aplicarea a 24 de sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002. A fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 1 permis de conducere şi 1 certificat de înmatriculare. Pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice au mai fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 republicată. În cadrul acţiunii au fost legitimate 66 de persoane şi au fost controlate 33 de vehicule.

NOTĂ: Titlul aparține editorului…

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: