fbpx
HomeȘtiri din zonăTritenii de JosO nouă tâmpenie a primarului, Valer Sașa - a pus căruța înaintea...
spot_img
spot_img

O nouă tâmpenie a primarului, Valer Sașa – a pus căruța înaintea cailor

- Publicitate -
spot_img

Nu ne referim la modul propriu, desigur, ci la o nouă eroare de strategie a primarului, ale cărei reverberații se vor vedea direct în buzunarul cetățenilor.

Așadar, din excesul de zel care-l caracterizează, Valer Sașa le-a cerut cetățenilor săi să-și plătească în avans taxa de salubritate pe tot anul 2019.

Oamenii s-au conformat, în special din cauza faptului că primarul sau diverși angajați din Primărie însoțeau autoutilitara Companiei de Salubritate și le spuneau angajaților să nu ridice gunoiul acelor cetățeni care nu și-au plătit taxa de salubritate.

Ei bine, în această săptămână, Compania de Salubritate de la Câmpia Turzii a transmis notificări de reziliere unilaterală a contractelor de salubritate către TOATE UAT-URILE din mediul rural, adică inclusiv către Comuna Tritenii de Jos.

Ce înseamnă asta? Păi nici mai mult, nici mai puțin că primarul de la Triteni va fi nevoit să renegocieze clauze contractuale pentru servicii de salubritate, cel mai probabil cu firma RDE Harghita, care atacă masiv piața din zonă.

Cu alte cuvinte, nu se știu valorile de tarife ce vor fi practicate la Tritenii de Jos și nici dacă respectiva taxă de salubritate încasată deja de Primărie de la cetățeni va acoperi costurile viitoarelor tarife practicate de RDE.

Bravo, Valer Sașa! Bravo!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: