16.2 C
Turda
Tuesday, September 13, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaO nouă stagiune teatrală la Turda

O nouă stagiune teatrală la Turda

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

După o vacanță binemeritată, echipa artistică și tehnică s-a întors cu forțe proaspete, pregătiți pentru o nouă stagiune, stagiunea 2018-2019.

Se repetă intens, vi se pregătesc multe surprize, decorurile așteaptă să fie confecționate pentru scenografii care să vă încânte privirile, iar textele sunt alese ca să vă bucure sufletele.

Așadar, începem oficial sâmbătă, 15 septembrie 2018, de la ora 19.00 cu o avanpremieră „Despre sexul femeii – câmp de luptă în războiul din Bosnia” pe un text de Matei Vișniec, în regia lui Muriel Manea-Jakab și scenografia Eliza Labancz. Spectacolul va fi jucat de actrițele Bianca Holobuț și Irina Bodea-Radu. Bianca Holobuț a mai fost alături de teatrul nostru în spectacolul „Visul unei nopți de vară” de W. Shakespeare tot în regia lui Muriel Manea-Jakab, având rolul fantasticului PUCK.

Teatrul are două luni încărcate, septembrie și octombrie cu spectacole atât la sediu, cât și în deplasare, la alte festivaluri din țară. Vor mai fi și alte surprize în aceste luni, încă o premieră pentru adulți, dar și un spectacol nou pentru cei mici. Totodată, în luna octombrie vor fi câteva zile de sărbătoare a teatrului deoarece această frumoasă instituție aniversează 70 de ani de activitate.

„Vă invităm să fiți alături de noi și în această nouă stagiune. Teatrul are nevoie de dumneavoastră, publicul care ne susține, actorii sunt dedicați și abia așteaptă să vă surprindă cu noile producții teatrale.” a spus managerul teatrului Cătălin Grigoraș.

Programul integral al lunii septembrie și octombrie se găsește atât pe site-ul teatrului www.teatrulaureliumaneaturda.ro cât și pe pagina de facebook. Biletele și abonamentele s-au pus deja în vânzare și se găsesc la agenția teatrală sau pe www.tomtix.ro.

Biroul de presă
Teatrul Aureliu Manea Turda

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: