fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiO nouă reacție politică la aberațiile lui Isac: „Eu, Cozmin Sasa, în...
spot_img
spot_img

O nouă reacție politică la aberațiile lui Isac: „Eu, Cozmin Sasa, în numele partidului Pro România, cu toată vehemența, infierez public astfel de manifestări ”

- Publicitate -
spot_img

Președintele ProRomânia Câmpia Turzii, Cozmin Sașa, a luat atitudine, la rândul său, împotriva afirmațiilor de rea-credință, scrise de Isac Tudorache Ionel.

„Fratele si sora mea sunt plecați din România de vreo 15 ani. Și-au facut în străinătate un rost, lucrează în același loc de cand au plecat din țară, au dat dovadă de seriozitate, de bună cuviință, de disciplină, de profesionalism, de oameni civilizați în relația cu țara care i-a adoptat și in felul ăsta si-au câștigat respectul colegilor, vecinilor, prietenilor, etc. În nici un caz nu au avut vreun moment în care sa se simtă umiliți, batjocoriti, sau tratați în vreun mod discriminatoriu. 


Comunicatul nefericit postat de dl. Isac Tudorache Ionel, pe Facebook, referitor la “slugile ” care au îndrăznit să își arate indignarea si revolta pentru faptul că după ce au asteptat chiar și nouă ore sa isi exprime până la urmă un drept prevăzut în Constituția României și nu au reușit să voteze, ma face sa ma gandesc la două chestiuni: in primul rând PSD-ul chiar nu stie sa piardă cu demnitate, deci clar că nu au înțeles nimic din ceea ce s-a întâmplat Duminică la alegeri, iar în al doilea rând, probabil că, neavând pe nimeni din familie plecat la muncă în străinătate, Ionel nu este efectiv capabil sa înțeleagă această realitate. 


Eu, Cozmin Sasa, în numele partidului Pro România, cu toată vehemența, infierez public astfel de manifestări și somez cu toată seriozitatea pe domnul consilier local sa retragă imediat această postare stupidă și să ceară scuze public pentru ofensa adusă!”, a scris Sașa pe facebook.

Cât despre Ionel Isac … acesta ne-a obișnuit cu afirmații deșănțate, amenințări la adresa jurnaliștilor și utopii mentale.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: