spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

O nouă grădiniță modernizată la Turda, cu fonduri europene

spot_img

🏫Continuăm cu veștile bune! Grădinița “Prichindelul isteț” – modernizată în proporție de 95%. 

 

ℹ️Situată pe strada Aviatorilor din Turda, clădirea a fost modernizată în întregime în baza proiectului cu finanțare europeană “Reabilitarea, dotarea și extinderea grădiniței cu program prelungit “Prichindelul isteț” și a Creșei nr. 4”, cod SMIS 124461.

 

👷 👷Lucrările de modernizare presupun atât separarea spațiilor și realizarea independenței funcționării activităților desfășurate de cele două instituții prin extinderea pe verticală a imobilului, cât și reabilitarea clădirii la exterior și interior.

 

👩🏭S-au realizat lucrări de reabilitare termică (izolarea termică a faţadelor parte opacă și parte vitrată, izolarea termică a planșeului peste ultimul nivel), instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile, înlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent și incandescent. 

 

De asemenea, s-au înlocuit instalațiile electrice, apă-canalizare și cele termice. Prin realizarea etajului au fost create spații noi pentru grupe de grădiniță și spații administrative, ambele contribuind la funcționarea optimă activității desfășurate.

 

🛝Se va amenaja curtea cu spații verzi îngrijite și ansambluri de joacă atractive pentru ca cei mici să se bucure de timpul petrecut în curtea grădiniței, în condiții de siguranță și confort.

 

#PrimariaMunicipiuluiTurzii

#GradinitaPrichindelulIstet

#InfrastructuraEducationala

spot_img
spot_img
spot_img