spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Haha, chiar credeați că PSD și PNL se urăsc? (UPDATE)

(UPDATE): Ca urmare a articolului nostru, intitulat „Haha, chiar...

👥Parteneriatele generează performanță! Vă mulțumim!

🎓Educația este unul dintre pilonii esențiali ai unei societăți...

Iată cum s-a petrecut accidentul de la Copăceni

IPJ Cluj a prezentat detalii despre dinamica accidentului rutier...

ATENȚIE! Restricțiile pe A3, Gilău, continuă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a remis...

Fost chiriaș a distrus bunurile dintr-un apartament

Fost chiriaș a pătruns prin efracție și a distrus...

O nouă eră pentru administrația locală din Câmpia Turzii – Cei opt ani de tiranie ai PNL au luat sfârșit!

Stimați colegi din administrația locală a municipiului Câmpia Turzii și în mod special, valoroșii mei colegi din Primăria Câmpia Turzii, astăzi mă adresez vouă cu un sentiment de urgență și speranță reînnoită. După opt ani de domnie împovărătoare, în curând, putem respira aerul curat al schimbării. Această perioadă a fost marcată de o conducere unilaterală, unde un singur grup politic a monopolizat nu doar resursele, ci și spiritul nostru colectiv. Sub deviza „cine nu-i cu noi e împotriva noastră!”, ați fost divizați între „prețioșii PNL” și „neglijații de serviciu”, între privilegiați și supraviețuitori.

Am fost martorul suferințelor voastre, trăind sub constanta presiune, frustrare și chiar teroare, impuse de o conducere care a folosit agresivitatea verbală și injuriile ca instrumente de control. S-a ajuns chiar la cenzurarea opiniilor personale, la amenințări de desființare a posturilor, toate acestea în numele unei supuneri absolute.

În toți acești ani, în ciuda acestui mediu ostil, mulți dintre voi ați demonstrat că sunteți adevărați profesioniști. Am colaborat împreună și am realizat proiecte care acum stau mărturie competenței voastre. Acesta este spiritul pe care vreau să îl cultivăm în continuare.

Promit că după 9 iunie, va începe o nouă eră pentru Primăria Câmpia Turzii. Vom reinstaura un mediu de lucru bazat pe echilibru, profesionalism și respect pentru libertatea de expresie.

Vă cer doar să mai aveți puțină răbdare. Împreună, vom reconstrui această instituție pe principii corecte, transparente, îndepărtându-ne de practicile trecutului și punând accent pe meritocrație și integritate.

Este timpul să închidem capitolul tiraniei și să scriem împreună următorul capitol al dezvoltării Câmpiei Turzii. Acesta este angajamentul meu față de voi, un angajament pentru o administrație care să servească cu adevărat nevoilor comunității.

Împreună, ne vom asigura că zilele de tiranie ale PNL au luat sfârșit și că viitorul sună bine, cu promisiunea unei administrații renovate, pentru și de către cetățeni.

PETRE POP,
Candidat la funcția de PRIMAR

spot_img
spot_img