22.3 C
Turda
Monday, August 1, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiO hotărâre de guvern care întârzie să apară - Dorin Lojigan: „Nu...

O hotărâre de guvern care întârzie să apară – Dorin Lojigan: „Nu este problema mea cea mai mare”

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Au trecut aproape doi ani de la momentul semnării „pactului tripartit” dintre Municipiul Câmpia Turzii, IPJ Cluj și Prefectură, prin care clădirea fostului incubator de afaceri s-a transformat în sediul Poliției.

În acel protocol, denunțat ulterior de Prefect, se avea în vedere faptul că IPJ Cluj va întreprinde toate diligențele în vederea elaborării unei Hotărâri de Guvern prin care clădirea Poliției de pe strada Andrei Mureșanu, de vis-a-vis de Policlinică să treacă în proprietatea Municipiului Câmpia Turzii.

Timpul a trecut, șefii de la IPJ au venit și au plecat, schimbându-se aproape constant, iar Hotărârea de Guvern tot nu a fost elaborată.

„Am trimis corespondențe la toți șefii IPJ-ului și am fost informat că se întreprind măsuri în vederea elaborării HG-ului, dar clădirea Poliției nu este cea mai mare problemă a mea”, spunea Dorin Lojigan, cu ocazia unei conferințe de presă organizată înainte de Paște.

Tindem  să-l contrazicem pe primarul de la Câmpia Turzii, deoarece în proiectul de buget aferent anului 2019 se arăta că o sumă destul de considerabilă, de aproximativ 6 milioane de lei noi, este cheltuită de municipalitate cu plata chiriilor.

Pe de altă parte, din experiența anilor anteriori suntem siguri că nu este nevoie de multe „demersuri” în vederea elaborării unei Hotărâri de Guvern, iar conducerea IPJ Cluj putea să rezolve chestiunea în mai puțin de trei luni, dacă exista disponibilitate.

 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: