16 C
Turda
Saturday, September 24, 2022
spot_img
HomeStiri AlbaO femeie din Abrud a disparut - se preconizeaza ideea unui suicid

O femeie din Abrud a disparut – se preconizeaza ideea unui suicid

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Poliţiştii din Alba caută o femeie ce a plecat de acasă, din comuna Ciuruleasa şi nu a revenit până în prezent.

Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 6 septembrie 2018, Postul de Poliţie Ciuruleasa a fost sesizat cu privire la faptul că, în seara zilei de 5 septembrie 2018, MARC SABINA DORINA, de 50 de ani, din localitatea Mătişeşti, comuna Ciuruleasa, a plecat de la domiciliul său şi nu a revenit până în prezent.

Semnalmentele femeii : 1,60 înălțime, păr drept, grizonat, ochi căprui, constituție robustă, faţă rotundă, iar ca semn particular are o aluniţă mare sub bărbie.

La data plecării, aceasta purta un sacou de culoare crem, rochie cu flori şi pantofi negri.

Imediat după sesizare, poliţiştii Postului de Poliţie Ciuruleasa, împreună cu poliţiştii din Abrud şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat activităţile de căutare a femeii, iar aceasta a fost dată în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: