fbpx
HomeFEATUREDO comunitate din județul Mureș, sub teroare de o lună - un...
spot_img
spot_img

O comunitate din județul Mureș, sub teroare de o lună – un criminal este în libertate

- Publicitate -
spot_img

O lună și șapte zile au trecut de la crima oribilă care a îngrozit comuna Tăureni din județul Mureș.

Un bărbat de 64 de ani, care locuia singur, a fost atacat în propria casă, legat, bătut și ulterior ucis.

„În cursul zilei de ieri, 8 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați prin Apel 112, cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Tăureni, un bărbat a fost găsit decedat. La fața locului s-a deplasat, de îndată, o echipă operativă complexă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, împreună cu procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, în vederea efectuării de cercetări și stabilirii stării de fapt. În interiorul locuinței a fost identificat cadavrul unui bărbat, de 64 de ani, din comuna Tăureni, din primele cercetări efectuate stabilindu-se faptul că moartea acestuia ar fi fost violentă. Cercetările sunt continuate sub urmărirea proprie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului”, transmitea IPJ Mureș la acea vreme.

De la momentul omorului și până acum, bravii procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Târgu Mureș n-au fost în stare să captureze făptuitorii.

Motivele sunt necunoscute, însă RefleqtMedia le-a solicitat celor de la Parchet să ne pună la dispoziție o listă cu omorurile cu autor necunoscut săvârșite în județ și instrumentate de Parchet, pentru a ne da seama care este situația de fapt.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: