„O căsnicie liniștită”- se joacă la Câmpia Turzii

spot_imgspot_img

Primăria Câmpia Turzii și Teatrul Elisabeta din București vă invită la spectacol! Evenimentul va avea loc miercuri, 28 iulie 2021, de la ora 19:00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Municipiul Câmpia Turzii.

“O Căsnicie Liniștită” este una dintre cele mai de succes piese ale dramaturgiei britanice, iar Noël Coward – este cel mai jucat autor englez – după Shakespeare.

Premiera de la Londra a avut un succes răsunator, astfel încât textul s-a montat, în scurt timp, și la New York, pe Broadway. A primit numeroase premii, printre care și “Tony Awards”, premiu ce recunoaște excelența în teatrul profesionist american.

“O Căsnicie Liniștită” este o comedie vârtej despre iubirea reaprinsă, pasiune și…conflict. Dragostea pătimașă și gelozia declanșează veșnicul război dintre sexe, război care în “O căsnicie liniștită” stârnește râsul și temperează încăpățânările eroilor. Patru tipologii diferite de personaje se intersectează în ceea ce ar trebui să fie o lună de miere ce debordează de iubire și fericire.  “O căsnicie liniștită” este o satiră socială neconvențională, o comedie romantică savuroasă.

Biletele se pot achiziționa de la casieria Palatului Cultural „Ionel Floașiu”.

Tarife:

  • Copii, până în 14 ani – 5 lei/persoană;
  • Adolescenți, 14-18 ani, – 10 lei/persoană;
  • Adulți: 15 lei/persoană.

Evenimentul se desfășoară în conformitate cu legislația în vigoare, cu privire la măsurile de protecție sanitară!

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
%d bloggers like this: