spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Nume GRELE în dosarul „furt de gaz la Turda”!

spot_img

Ieri, Judecătoria Turda a admis rechizitoriul dosarului de urmărire penală nr. 2223/P/2021 – din data de 18.05.2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, prin care s-a dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor:

GIURGIU EUGEN DANIEL Inculpat
BIHARI MIHALY LEVENTE Inculpat
MAXIM PETRU Inculpat
ILISEI VALENTIN NECULAI Inculpat
OPRIŞ BUCUR Inculpat
BUGNARIU PAVEL FLAVIU Inculpat
BARLA ZSOLT Inculpat
STIEGER KLAUS FRANZ Inculpat
TAKACS TIBERIU ALIN Inculpat
IRIMIA ADRIAN VASILE Inculpat
KIS IULIUS Inculpat
VARGA CĂTĂLIN SORIN Inculpat
MOLDOVAN CRISTIAN AUGUSTIN Inculpat
TOMOŞ FLORIN DAN Inculpat
PETRACHE RADU ALEXANDRU Inculpat
GOIA MIRCEA MIHAI Inculpat
PÎRV IOAN Inculpat
CRIŞAN ADRIANA VICTORIA Inculpat
ION NICOLAE Inculpat
GROZAV IOAN Inculpat
POPESCU MARIAN Inculpat
NEMETH LEVENTE Inculpat
GHEMEŞ IOAN Inculpat
BUŢURCĂ MARCEL GHEORGHE Inculpat
SCUTURICI ANTONIA TEODORA Inculpat
SEVAN IOAN LUCIAN Inculpat
ZEIC VIOREL Inculpat
LASLO NICULAE Inculpat

Aceștia au fost trimiși în judecată pentru mai multe fapte, de la FURT CALIFICAT ȘI COMPLICITATE LA FURT CALIFICAT, la deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcţionării echipamentului de măsurare a consumului de gaze naturale furnizate în formă continuată, prev. de art. 193 alin. (1) Legea nr. 123/2012, cu aplic. art. 35 alin. (1) Cod Penal, totul cu aplic. art. 38 alin. (1) Cod Penal.

Totul a început în 26 ianuarie 2023, când IPJ Cluj a întreprins o serie de percheziții la mai multe locații din Turda, Câmpia Turzii și Mihai Viteazu.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Turda, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și deteriorarea, modificarea, fără drept, sau blocarea funcționării echipamentului de măsurare a consumului de gaze naturale furnizate. (ambele infracțiuni săvârșite în formă continuată).

Pe numele bărbatului a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.”, a transmis IPJ Cluj, la acel moment.

Ceea ce este grav e faptul că la aceste fapte abjecte s-au dedat „oameni de bine” ai societății din Câmpia Turzii și Mihai Viteazu, precum președintele unui club de fotbal din Mihai Viteazu, respectiv un mare om de afaceri din Câmpia Turzii, care – recent – a achiziționat Pensiunea „Pelicanul”.

spot_img
spot_img
spot_img