27.7 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia Turzii„Nu vreau!” - povestea adevărată a Ancăi Paleoca

„Nu vreau!” – povestea adevărată a Ancăi Paleoca

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În urmă cu două zile, RefleqtMedia era primul site local de știri care promova povestea Ancăi Paleoca, femeia de 40 de ani, care vrea să protesteze în fața Primăriei din Câmpia Turzii, pe motiv că nu primește locuință socială și nu are unde locui.

În virtutea informațiilor furnizate chiar de ea, în timpul protestului de ieri, am putut intra pe firul discuțiilor purtate de femeie cu reprezentanții Direcției de Asistență Socială din Câmpia Turzii.

Am aflat de la Tamara Vasinc, șefa direcției, faptul că Anca Paleoca ar vrea și nu prea să-și salveze situația.

„I-am explicat că există mai mulți pași, din punct de vedere legali, pe care trebuie să-i facă. I-am explicat că există inclusiv o alocație de susținere, în valoare de 150 de lei, pentru care – însă – nu și-a depus dosar.

Noi lucrăm pe cale legală, dânsa a refuzat locuința de necesitate pe care i-am pus-o la dispoziție, spunând că nu poate trăi cu doi copii acolo. De ce, oamenii din Colonia Goldiș, a căror casă a ars în 2016, pot să aibă răbdare până când se va găsi o locuință permanentă, deși și aceștia au copii mici, iar doamna nu are răbdare? Noi nu putem răspunde la toate presiunile care se creează, pentru că ar apărea niște precedente foarte periculoase din punct de vedere legal. Dacă astăzi facem o concesie, ce-i oprește pe toți oamenii care au rate în bănci să vină să ne ceară să le plătim ratele? Soluții există, trebuie doar să existe și comunicare și implicare din partea tuturor persoanelor implicate”, a spus Tamara Vasinc pentru RefleqtMedia.

Într-adevăr, chiriile sunt mari, atât la Câmpia Turzii, cât și la Turda, însă soluția de a-și descărca mobila în fața Primăriei, nu este una care să-i aducă Ancăi Paleoca o casă, ci este una prin care atrage atenția asupra ei.

sursa foto: TurdaNews

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: