fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeCluj NewsNU VĂ DROGAȚI! Un predicator din Cluj afirmă că „Dumnezeu” i-a dat...

NU VĂ DROGAȚI! Un predicator din Cluj afirmă că „Dumnezeu” i-a dat 500 de lei, prin BT Pay

spot_img

Oare până unde pot merge fanaticii religioși pentru a-i convinge pe fraieri? Păi, până la a le spune că „Dumnezeu” trimite bani prin BT Pay.

Un predicator din Cluj susține că a fost martorul unei minuni: a primit cadou 500 de lei direct de la Dumnezeu! „I-a trimis prin BT Pay”, zice Alexandru Cosma, predicator la Biserica VOX Clamantis.

Predicatorul Alex a povestit că totul a pornit de la o conferință ce s-a ținut într-un restaurant. Acolo, el a fost nevoit să plătească o taxă de înscriere și ce a urmat nu a fost altceva decât „lucrarea lui Dumnezeu”.

Era și gălăgie, erau și manele, din păcate diavolul este întotdeauna prezent. Băieții ăștia care au organizat sunt o biserică tânără, plantată o dată cu noi, și au trebuit să plătească chirie acolo. Au trebuit să facă o colectă. M-am uitat și am văzut că ultimii mei bani erau 50 de lei. Am luat banii și i-am strâns. să nu vadă câți bani bag, și parcă puțin am mai stat pe gânduri, dar vine Duhul Sfânt și spune așa «Dă-i că ți-i dau de zece ori mai mult!». I-am băgat acolo și dimineață m-am trezit mai devreme să mai scriu la predică și mă uit în telefon și primesc un mesaj de la BT Pay și scrie așa: «500 de lei de la Dumnezeu». 

Persoana asta care mi i-a trimis, și el s-a luptat puțin cu Dumnezeu, pentru că mi-a zis. Când s-a trezit a zis «Trimite-i lui Alex 500 de lei!» și el a zis că de ce să o facă, doar Alex lucră. Dar El trebuia să își facă lucrarea și în acel moment m-am uitat la telefon și era scris «500 de lei de la Dumnezeu!». Cât îi 50 ori 10… Dar vă spun că dacă Dumnezeu nu dă recompensă… și eu spun că nu banii m-or bucurat, ci lucrarea lui Dumnezeu”, a spus predicatorul Alexandru Cozma.

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: