27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiNu toate problemele se rezolva cu flexarea muschilor politici

Nu toate problemele se rezolva cu flexarea muschilor politici

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Prin intermediul unei postari pe retelele de socializare, presedintele ALDE, Avram Marius Gal, a declarat ca presedintele Agentiei Nationale Antidrog, Sorin Oprea, va fi prezent la conferinta organizata de ALDE cu privire la constientizarea vis-a-vis de pericolul drogurilor.

Este inca o initiativa laudabila a lui Avram Gal, insa care nu neaparat ofera o rezolvare la problema drogurilor din municipiul Campia Turzii.

Practic nici conferinta organizata de ALDE nu este, neaparat, o masura de rezolvare a traficului si consumului de substante etnobotanice, atat timp cat nu va fi urmata de o serie de cursuri de “educatie antidrog” in scoli, la care elevii chiar sa percuteze.

La toate aceste masuri ar trebui sa se adauge niste procese legislative de combatere a traficului de preparate psihoactive, insa acestea sunt practic imposibile, deoarece dealerii sunt destui de inteligenti incat sa combine substante absolut legale pentru a genera efecte psihoactive.

Singura posibilitate de stopare a fenomenului este o vigilenta si o autoritate mai mare a parintilor si o capacitate de constientizare a elevilor.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: