spot_img
spot_img

Nu toate problemele se rezolva cu flexarea muschilor politici

spot_img

Prin intermediul unei postari pe retelele de socializare, presedintele ALDE, Avram Marius Gal, a declarat ca presedintele Agentiei Nationale Antidrog, Sorin Oprea, va fi prezent la conferinta organizata de ALDE cu privire la constientizarea vis-a-vis de pericolul drogurilor.

Este inca o initiativa laudabila a lui Avram Gal, insa care nu neaparat ofera o rezolvare la problema drogurilor din municipiul Campia Turzii.

Practic nici conferinta organizata de ALDE nu este, neaparat, o masura de rezolvare a traficului si consumului de substante etnobotanice, atat timp cat nu va fi urmata de o serie de cursuri de “educatie antidrog” in scoli, la care elevii chiar sa percuteze.

La toate aceste masuri ar trebui sa se adauge niste procese legislative de combatere a traficului de preparate psihoactive, insa acestea sunt practic imposibile, deoarece dealerii sunt destui de inteligenti incat sa combine substante absolut legale pentru a genera efecte psihoactive.

Singura posibilitate de stopare a fenomenului este o vigilenta si o autoritate mai mare a parintilor si o capacitate de constientizare a elevilor.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Servicii fiscale electronice la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanţelor Publice urmăreşte dezvoltarea unui parteneriat corect între...

La volan, prin Câmpia Turzii, cu permisul suspendat

La data de 2 august a.c., în jurul orei...

De astăzi, și turdenii pot semna împotriva penalilor

Asta pentru că, începând de astăzi și până pe...

Număr mare de consultații la UPU și camerele de gardă ale Spitalului pentru Copii

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, instituţie medicală...
spot_img
spot_imgspot_img

În timp ce T9 laudă lucrările din Cluj, în detrimentul celor din Turda, presa clujeană le dă cu realitatea în cap

Reprezentanții asociației T9 nu știu ce să mai inventeze ca să-l discrediteze pe edilul turdean, Cristian Matei. Ultima lor găselniță - ieftină de altfel...

Ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență a comunei Ceanu Mare

În virtutea celor mai noi informații privind evoluția epidemiologică a cazurilor de Covid-19 de pe raza comunei Ceanu Mare, astăzi am convocat Comitetul Local...

Program modificat la Ștrandul Durgău

Conducerea Salinei Turda a modificat programul de lucru al Ștrandului Durgău. „Începând cu 01 septembrie 2020, orarul de funcționare a Ștrandului Durgău va fi între...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: