27.7 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeOPINIENu accept să-mi ia paznicul temperatura că nu are calificare medicală -...

Nu accept să-mi ia paznicul temperatura că nu are calificare medicală – zi să mori tu!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Oamenilor, în general, când au prea mult timp liber, începe să le fete capul și debitează tot felul de teorii ale conspirației.

Astfel, pornind de la debitațiile unor avocați idioți din București, care vor cu tot dinadinsul să iasă în evidență, mai mulți internauți s-au apucat să se certe cu paznicii de la Dedeman, Penny, Kaufland  etc, pe motiv că „nu vor ei, domn’e, să li se verifice temperatura.”

De exemplu, cineva spunea astăzi pe rețelele de socializare că nu acceptă ca paznicul de la Penny să-i verifice temperatura pe motiv că „nu are bază legală să-mi ia temperatura” … dar defapt ARE! 

Tu, ca să mergi la oricare retailer pe proprietate pentru a face cumpărături, te expui regulilor RESPECTIVULUI RETAILER … dacă ăla, ca să-ți vândă ție mici cu muștar, îți cere să faci o piruetă … fă-o!

Până la urmă, nu e ca și cum acea temperatură e trecută într-un caiet, care va fi transmis DSP-ului pentru a ști cineva ce temperatură ai avut tu … nu, oamenii doar vor să fie siguri că nu îi îmbolnăvești – lucru de bun simț, de altfel.

Apropo … iată ce am găsit azi pe net – e fabulos!

Sa marcam momentul absolut de prostie la care suntem martori.

Covid 19 nu este o conspirație… nu isi omoară nimeni economia sa prostească corigenți la biologie.

5g nu provoacă nimic… 5g este un “wifi” cu bătaie mai lungă. Arunca naibii telefonul mobil dacă nu ma crezi.

Vaccinele sunt bune… am ajuns 8 miliarde din cauza lor.

Darele lăsate în urmă de avioane nu sunt chimicale … sunt aburi. Dacă guvernul te vrea mort pune chimicale in zahar.

Nu exista iluminati … toate planeta este atat de proasta incat desteptii o exploateaza. Nu mai fi prost.

Reptilienii nu exista … nu te mai droga si nu o sa ii mai vezi.

SRI nu te asculta … ce naiba sa iti asculte, saracia?!

Deep web nu este mare … este o adunătură de fake-uri, irc-uri si poze tâmpite.

Triunghiul bermudelor nu este blestemat … este in ceva numit “aleea uraganelor” si este una din cele mai aglomerate zone de trafic maritim din lume.

Edit:

Soros este un milionar excentric care face lobby … la fel ca toti marii afaceriști si politicieni. Il dati exemplu pentru ca e urat ca naiba… si ungur.

Masonii sunt o organizație reală… de afaceriști excentrici foarte educati care si-au format un cult. Toti afaceristii au o gasca de afaceristi.

Corporațiile nu sunt rele sau bune . Sunt afaceri. Daca iti fura tie saracia din curte arunca televizorul ( Samsung corp ) arunca telefonul ( Apple corp ) arunca masina ( PSA group, VAG group, Daimler Benz, TATA … ) arunca internetul ( Google, Facebook, Orange, T-mobile ) arunca hainele ( Zara, H&M … ) nu mai manca ( Mega-image, Lidl, Penny … ) … bah tu esti intreg ?!

Comunismul este un rahat … a fost bun pentru leneși, prosti si nevertebrate. Atât!

Pamantul nu este plat… capul tau este.

Edit 2:

Bill Gates a făcut mai mult bine in perioada asta decât 10 guverne la un loc. Cand o sa poti sa faci ceva ce schimba in bine un miliard de vieți atunci sa comentezi.

Nu te cipeaza nimeni … ai deja un telefon un buzunar. Doi la mana: nu implanteaza nimeni un cip de 2 dolari in un amarat de 2 lei.

Biserica Ortodoxă Română ( institutia ) nu salveaza oameni de la Covid … a mancat bani de 3 spitale si acum mimeaza interes in societate. Dumnezeu te iubeste dar Dani nu se multumeste cu atat. Un Maybach S600 costa cat tot cartierul tau. Pârtie până când nu au si cercetătorii de cancer BOR-masina.

Mi-a scapat ceva?”

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: