Noul sens giratoriu din Turda sau … atunci când nu te pricepi la dimensiuni

spot_imgspot_img

E interesant, de cele mai multe ori, să urmărești părerile „străzii” în ceea ce privește activitatea administrației publice locale, iar atunci când strada își dă frâu liber la gură și la gânduri pot ieși lucruri amuzante.

Așa se face că pe rețelele de socializare au apărut tot felul de dătători de părere cărora nu le convine că administrația locală a Municipiului Turda amenajează un sens giratoriu în Turda Nouă pentru a facilita accesul cetățenilor la noul magazin Penny.

„E prea mic sensul acela … cum vor circula autobuzele și mașinile mari?” este o opinie scrisă de un cetățean pe un grup de facebook. Culmea este că același cetățean, la câteva fraze distanță, se contrazice spunând că: „de ce a trebuit Primăria să facă sensul atât de mare? Îngreunează circulația!”.

Păi … e mare sau e mic?

În toate orașele, acolo unde infrastructura permite, administrațiile locale amenajează sensuri giratorii sau măsuri de circulație spre a favoriza accesul populației în hypermarketuri, iar sensul giratoriu care se construiește în Turda Nouă a fost testat în prealabil, înainte de a se turda primul gram de beton, pentru a i se verifica dimensiunile. Pe de altă parte, o mașină mare NU ARE CE CĂUTA ACOLO, în condițiile în care traficul greu este restricționat în centrul Turzii, dar … foaie verde, lobodă … gura lumii, slobodă!

sursa foto: Ziar 15 minute

spot_img
%d