fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiNoul lider al femeilor social-democrate din Câmpia Turzii este avocat

Noul lider al femeilor social-democrate din Câmpia Turzii este avocat

spot_img
Comunitatea PSD Campia Turzii are placerea de a anunta alaturarea doamnei Marinca Adina in calitate de presedinta a organizației de femei. Doamna Adina este un avocat de meserie si isi doreste sa isi aduca aportul cat mai activ in comunitatea noastra.
 
Presedintele PSD Campia Turzii, domnul Avram Gal, a declarat ca este onorat de prezenta doamnei Marinca Adina in echipa si ca sunt foarte incantati sa o primeasca in randurile lor. De asemenea, a adaugat ca experienta doamnei Adina va aduce un plus valoare in activitatile organizatiei si ca isi doresc sa continue sa lucreze la cresterea bunastarii si dezvoltarea comunitatii noastre.
 
Doamna Adina Marinca a afirmat ca este incantata sa se implice activ in comunitatea noastra si sa puna la dispozitie experienta si cunostintele sale pentru a ajuta la atingerea obiectivelor comune. Ea crede cu tarie ca doar prin munca sustinuta si implicarea activa a tuturor membrilor comunitatii se poate obtine dezvoltarea si cresterea bunastarii.
 
Echipa PSD Campia Turzii ii ureaza doamnei Marinca Adina mult succes in activitatea sa si abia asteapta sa lucreze cu ea pentru a dezvolta comunitatea noastra in continuare.
spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: