spot_img

Noi nereguli ies la iveală privind Forumul Economic de la Câmpia Turzii – achiziții ascunse și meniuri „boierești”

Date:

Share post:

RefleqtMedia a fost singura entitate de presă care a dezvăluit neregulile din spatele Forumului Economic de la Câmpia Turzii (restul mass-mediei așteaptă banii de la Primărie).

Ei bine, la o vizualizare mai atentă, atât a secțiunii de achiziții directe, cât și a portalului SICAP, apare o discordanță gravă între ceea ce au postat angajații Primăriei Câmpia Turzii pe propriul site și ceea ce a fost postat pe SICAP.

Cu alte cuvinte, anunțul de atribuire privind serviciile de organizare a Forumului Economic apare doar pe site-ul Primăriei Câmpia Turzii – iar pe SICAP nu este publicat acest anunț.

De ce s-a ajuns la această decizie?

Ce încearcă Primăria Câmpia Turzii să ascundă?

Acestea sunt întrebări pe care i le-am fi adresat și primarului, Dorin Lojigan – însă acesta nu ne mai răspunde la telefon. Probabil are de dat un interviu presei obediente, pe care voia săptămâna trecută să o plătească, din bani publici, cu mii și mii de lei.

Vă reamintim că Primăria Câmpia Turzii a plătit peste 4700 de lei unui PFA din București pentru „Servicii de organizare a Forumului” – asta în condițiile în care toată munca pentru forum a fost realizată de angajații Primăriei, iar reprezentanta PFA-ului a ajuns la Câmpia Turzii în ziua forumului.

Asta este administrația cu care se laudă Lojigan?

Pe de altă parte, capacitățile Primăriei Câmpia Turzii de a-i trata pe oaspeții de la Forumul Economic ies în evidență din achiziția Meniului Festiv pentru Eveniment.

În condițiile în care cel puțin unul dintre invitați – Neda Raefipour, este de religie islamică – la Câmpia Turzii aceasta a fost „omenită” cu coaste boierești de porc.

Detalii aici

În cultura și religia islamică, la fel ca și în cea iudaică, consumul cărnii de porc este păcat – dar astea sunt detalii neimportante pe lângă emfaza și grandomania primarului.

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Dorin Lojigan: „Pentru mine sunt mai importante investițiile din oraș decât orice cheltuială de personal!”

Ședința de Consiliu Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizată...

Final de carieră și aprecierea meritelor

La sfârșitul primei luni a anului a fost organizată...

Accident rutier la Câmpia Turzii

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și SMURD intervin...

Dorin “Gogu” Roșu întregește legiunea sârmară de la FCCT

✍️Bine ai venit, Roșu Dorin! 👏 ⚽️Roșu Dorin s-a alăturat...
%d bloggers like this: