fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaNoi aparaturi medicale achiziționate de Consiliul Județean Cluj pentru Spitalul Municipal Turda

Noi aparaturi medicale achiziționate de Consiliul Județean Cluj pentru Spitalul Municipal Turda

- Advertisement -

Consiliul Județean Cluj a achiziționat patru noi echipamente și aparaturi medicale de înaltă tehnologie de care urmează să beneficieze Spitalul Municipal Turda. Este vorba despre două ecografe multidisciplinare, un cardiotocograf și o linie de testări imunohematologie-micrometodă.

 

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Cu siguranță, noile dotări vor contribui semnificativ la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților turdeni. În ce ne privește, vom continua să sprijinim financiar nu doar spitalele pe care le avem în subordine, ci și cele din județ, întrucât ne dorim ca toți clujenii să poată beneficia de servicii medicale de calitate”.

 

Valoarea echipamentelor medicale este de 471.271 de lei, bani special alocați în acest scop din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj. Aceste aparaturi vor intra în dotarea Unității de Transfuzie Sanguină și a secțiilor de Medicină Internă, respectiv Obstetrică Ginecologie ale spitalului din Turda.

 

 

Biroul de presă
11 noiembrie 2020

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

EXCELENT! Municipiul Turda va avea un club de volei feminin

0
  De ce doar la Blaj se poate face performanță în voleiul feminin? Probabil că aceasta este întrebarea care l-a determinat pe edilul municipiului Turda,...

Comentarii

%d bloggers like this: