fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiNoi acuzatii privind lucrarile din Campia Turzii
spot_img
spot_img

Noi acuzatii privind lucrarile din Campia Turzii

- Publicitate -
spot_img

Se pare ca cetatenii din Campia Turzii ai devenit mult mai vocali, in ceea ce priveste lucrarile executate de antreprenorul clujean, TCI, pe pasul 2 de lucrari finantate din fonduri europene.

Ca urmare a articolului precedent, redactat de RefleqtMedia, si cetatenii de pe alte strazi din oras si-au manifestat indignarea vis-a-vis de atitudinea angajatilor de la TCI.

“ASTFEL DE LUCRARI SAU FACUT SI PE SARIT PE str SPICULUI unde firma TCI a efectuat lucruri de mintuiala cu personal care toata ziua consumau alcool si bere iar pe urma se culcaiun la umbra iar daca le am spus sefilor au facur o canalizare cu contrapanta si fara sA O REMEDIEZE LA INSISTENTELE MELE AU stupat o cind AM LIPSIT DE ACASA DAR SA VADETI IN CONTINUARE strada o sa aiba pe capat si un bazin cu apa prin care treci ca si la dezinfectie pt gripa aviara ………stiti cum se zice PROSTIA NU ESTE SCUMPA CI DOAR …..INTRETINEREA……. DE CE SA NE MAI MIRAM CA O DUCEM PROST CIND IN TOATE DOMENIILE SE PUN OAMENI DIN PARTID …….CHIAR DACA SINT INCOMPETENTI”, a spus unul dintre cetateni, pe facebook.

RefleqtMedia a contactat firmaTCI C.G. SA si am stat de vorba cu Gheorghe Gilon, managerul general al lucrarii de la Campia Turzii.

“Referitor la acuzatiile cetatenilor, noi consideram ca avem personal profesionist si nuse pune problema consumului de alcool.

In ceea ce priveste reclamatiile aduse de Primarie, acestia ne-au cerut ceva ce nu se incadra in caietul de sarcini.”, a spus Gilon.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: