spot_img

Nicolae-Florin Pălășan a depus jurământul în funcția de subprefect al județului Mureș

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img
Prin Hotărârea Guvernului nr. 62/2022, Nicolae-Florin Pălășan a fost numit în funcția de subprefect al județului Mureș.
 
Astăzi, 13 ianuarie 2022, în cadrul unei videconferințe comune cu reprezentanții Guvernului României și instituțiile prefectului din țară, Nicolae-Florin Pălășan a depus jurământul în funcția de subprefect al județului Mureș. Acesta se alătură subprefectului Nagy Zsigmond, în cadrul echipei conduse de prefectul județului Mureș, Mara Togănel.
 
Prefectul județului Mureș, Mara Togănel:
“Cu o echipă de conducere completă, Instituția Prefectului – Județul Mureș își continuă misiunea de a fi în slujba mureșenilor, de a oferi sprijin tuturor primarilor din județul Mureș și de a fi un partener corect pentru toate instituțiile județene și de la nivel local. Oamenii așteaptă de la noi responsabilitate, profesionalism și să ne facem bine treaba.
 
Am convingerea că activitatea noastră se va ridica la înălțimea așteptărilor locuitorilor din județul Mureș și echipa Instituției Prefectului va continua să fie unită și caracterizată de seriozitate în munca de zi cu zi.”
 
Subprefectul județului Mureș, Nicolae-Florin Pălășan
 
“Funcția de demnitate publică în care am fost învestit reprezintă asumarea unei imense responsabilități, un angajament serios pe care l-am luat în fața Guvernului României şi a cetățenilor, pe care trebuie să îl onorez exemplar.
Prin activitatea mea, voi face tot ce este posibil să reprezint un factor de echilibru politic şi administrativ la nivelul județului Mureş, pentru a evita blocajele şi disfuncționalitățile în procesul de coordonare, comunicare şi aplicare a măsurilor guvernamentale.
 
Este probabil una dintre cele mai importante provocări din cariera mea profesională, mulțumesc organizației PSD Mureș și tuturor celor care au avut încredere în mine.”
 
Cancelaria Prefectului
Instituția Prefectului – Județul Mureș

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Tumoră de 12 kg extrasă de medicii mureșeni de la un pacient de 42 de ani

O echipă de medici chirurgi din cadrul Secţiei Clinice Chirurgie I a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu...

Shopping City Târgu Mureș susține Distinguished Gentlemen’s Ride, un demers mondial ce luptă împotriva cancerului de prostată

Târgu Mureș, 10 mai 2022 –   Shopping City Târgu Mureș susține parada Distinguished Gentlemen’s Ride (DGR), un demers...

Intervenţie complexă de reconstrucţie de limbă şi planşeu bucal, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

O echipă medicală multidisciplinară a realizat, în data de 8 aprilie, prima intervenţie de reconstrucţie de limbă şi...

11 grenade, descoperite ieri, în județul Mureș

Lucrările de primăvară și săpăturile de fundație puteau genera o adevărată tragedie, ieri, în județul Mureș. 10 grenade antitanc...
spot_img

Poliția Locală Câmpia Turzii va trece la sancționarea șoferilor care nu-și întrețin parcările

De două săptămâni încoace, Poliția Locală Câmpia Turzii este într-o adevărată cruciadă împotriva șoferilor care nu-și îngrijesc locurile de parcare. Dacă în urmă cu două...
%d bloggers like this: