fbpx
spot_img
HomeBREAKING NEWSNici o notă de 10 la Evaluarea Națională, pentru Câmpia Turzii -...

Nici o notă de 10 la Evaluarea Națională, pentru Câmpia Turzii – vezi unde s-a luat cea mai mare notă

- Advertisement -

Dacă Turda a înregistrat o singură medie de 10 la examenul de Evaluare Națională, care s-a desfășurat săptămâna trecută, școlile gimnaziale din Câmpia Turzii nu se pot lăuda cu nici o notă de 10.

Cea mai mare media înregistrată la Câmpia Turzii este de 9.82, iar elevul sau eleva care a reușit media are codul: CJ9059988 și este de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din localitate.

Următoarele două medii din clasamentul mediilor pe orașul Câmpia Turzii provin tot de la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, instituție de învățământ care a devenit standardul de școlarizare și formare educațională la nivel de oraș.

La Liceul Teoretic „Pavel Dan”, cea mai mare medie la Evaluarea Națională a fost de 9.62. În schimb, situația promovabilității este una îngrijorătoare, în condițiile în care o treime dintre elevii liceului nu s-au prezentat la examen, iar cea mai mică notă înregistrată de liceu a fost de 2.65.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Incendiu la INOC – pompierii ISU Alba au intervenit de urgență

0
Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit ieri, la ora 13.37, pe raza loc. Inoc, comuna Unirea, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, ce...

Comentarii

%d bloggers like this: