spot_img

Newsweek: Ovidiu Vancea era REABILITAT și AVEA DREPT DE PRACTICĂ

Date:

Share post:

Website-ul de știri, Newsweek, este primul organ de main-stream media din România care dă cărțile pe față în scandalul în care a fost atras Ovidiu Vancea.

Cazul fostului interlop Ovidiu Vancea, acum student cu bursă în ultimul an la Facultatea de Matematică, a stârnit un val de proteste fără să se țină cont vreun moment de reabilitarea acestuia. Directoarea Colegiului Mihai Viteazul din Turda a fost demisă în urma acestui caz.

Ovidiu Vancea, care avea o condamnare pentru înșelăciune, dar fusese reabilitat, adică nu mai avea cazier, iar acum este student bursier, în ultimul an, la Faccultatea de Matematică din cadrul Universitatății Babeş-Bolyai din Cluj.

Pentru practică, el s-a înscris la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Turda. De regulă, la clasă se afla sub permanenta supraveghere a unui profesor. Luna trecută, însă, una dintre profesoare a intrat în concediu medical, iar el i-a ţinut locul. După două zile singur la catedră părinții și-au dat seama cine este și au început protestele.

Citește continuarea aici

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Frumusețea iernii, surprinsă de cel mai bun fotograf turdean

Sebastian Luca este, fără îndoială, cel mai bun fotograf...

Familie inzapezita la Ciurila, salvata de un politist turdean

Politistul, Vlad Paven, de la Politia Rurala Turda a...

Accident rutier la Turda

Zapada si viscolul abatut asupra zonei Turda - Campia...

Interventie a mascatilor, la Turda

Trei dube de mascati au intervenit, in aceasta seara,...
%d bloggers like this: