spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

Newsweek: Ovidiu Vancea era REABILITAT și AVEA DREPT DE PRACTICĂ

Website-ul de știri, Newsweek, este primul organ de main-stream media din România care dă cărțile pe față în scandalul în care a fost atras Ovidiu Vancea.

Cazul fostului interlop Ovidiu Vancea, acum student cu bursă în ultimul an la Facultatea de Matematică, a stârnit un val de proteste fără să se țină cont vreun moment de reabilitarea acestuia. Directoarea Colegiului Mihai Viteazul din Turda a fost demisă în urma acestui caz.

Ovidiu Vancea, care avea o condamnare pentru înșelăciune, dar fusese reabilitat, adică nu mai avea cazier, iar acum este student bursier, în ultimul an, la Faccultatea de Matematică din cadrul Universitatății Babeş-Bolyai din Cluj.

Pentru practică, el s-a înscris la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Turda. De regulă, la clasă se afla sub permanenta supraveghere a unui profesor. Luna trecută, însă, una dintre profesoare a intrat în concediu medical, iar el i-a ţinut locul. După două zile singur la catedră părinții și-au dat seama cine este și au început protestele.

Citește continuarea aici

spot_img
spot_img
spot_img