fbpx
spot_img
HomeȘtiri din sănătateNectarul de catina, solutia OPTIMA pentru intarirea sistemului imunitar

Nectarul de catina, solutia OPTIMA pentru intarirea sistemului imunitar

- Advertisement -

Pentru întarirea sistemului imunitar – nectarul de cătină se consuma zilnic, în cantități de 50-100 ml,.


Ca tratament al unor boli nectarul de cătină, mai ales atunci cand este asociat cu o alimentatie lacto-vegetariana, este un elixir regenerant si detoxifiant foarte puternic, cura cu el dand rezultate de exceptie in bolile grave. Este indicat in:
– boli ale sistemului respirator (bronsita cronica, astm), sensibilitate la infectiile respiratorii ale persoanelor intoxicate prin fumat, care lucreaza in mediu toxic – o cura de o luna cu suc de catina are efecte nu doar puternice, ci si stabile in timp.
– stari depresive – se tine un regim cu multe cruditati si se bea cate un sfert de pahar de suc dimineata si seara; pentru intensificarea actiunii tonice este indicata si cura cu polen.
-nectarul de cătină are efecte pozitive asupra sistemului cardiovascular,curăţă pereţii vaselor de sânge, reglează bătăile inimii reglează tensiunea arterială şi combate stările de nelinişte, specifice persoanelor cu boli coronariene.
– cancer cu diverse localizari – o combinatie nu foarte apetisanta, dar foarte eficienta in acest tip de afectiuni, este aceea dintre sucul de catina (50 ml) si sucul de usturoi (2-3 lingurite). In leucemie, o cura de 3-6 luni cu suc de catina are efecte miraculoase.
– infecții virale: herpes, hepatită virala A, B si C, HIV,Covid – acțiunea catinei nu se manifesta direct, asupra virușilor, ci prin stimularea imunitară, care se face gradat.


Se recomanda cura cu suc de catina, vreme de minimum 90 de zile,este recomandată de cel puțin două ori pe an.

Detalii pe Nectar de Cătina, Bio Luna

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Expoziție de cărți poștale din al doilea Război Mondial, în cadrul...

0
Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează în perioada 23-24 octombrie 2018,...

Comentarii

%d bloggers like this: