fbpx
spot_img
spot_img

Ne-simțul civic nu are limite la Câmpia Turzii

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

A trecut aproximativ o lună de când organizația TNL Câmpia Turzii a revigorat sala de așteptare a Unității de Pediatrie din Spitalul Municipal și iată că nesimțirea și ignoranța și-a spus cuvântul.

Consilierul local PNL, Georgiana Sima, a prezentat pe rețelele de socializare halul în care a ajuns sala de așteptare, spunând următoarele: „Eram constienți de riscul ca mobilierul să ajungă la o stare de degradare în timp, iar jucăriile să lipsească, însă la doar o lună de la reamenajarea sălii de așteptare a secției de pediatrie, rezultatul este mai mult decât dezamăgitor.

La o vizită cu ocazia căreia se dorea refacerea stocului de cretă, creioane și cărți de colorat, am ajuns să reparăm măsuța ruptă și să incercăm să reamenajăm încăperea așa cum am dorit-o pentru copii încă de la început.

Dorința de schimbare ne-a motivat în acțiunile noastre, însă în asemenea condiții, ajungi să realizezi încă o dată, că lucrul cel mai greu de schimbat, este mentalitatea.
Nu degeaba se spune că educația pornește de acasă!”

RefleqtMedia „îi felicită” pe această cale pe acei părinți care-și lasă odraslele să facă panică și haos în jur, urmând principiul … „doră, nu-i a meu!”

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: