spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Nap și Ciortea – siamezii unicefali

spot_img

În politică, este greu să fii credibil sau măcar apreciat, când lași pe altul să gândească pentru tine, iar când cel care gândește pentru tine, mai gândește și pentru altul… și nici nu are imaginație destulă cât să gândească diferit… e grav.

Nap Adrian și Ciortea Răzvan sunt cei doi care au speriat vestul și vor să fie primari la Turda … doar că, înafară de culoarea politică, livrează turdenilor exact același mesaj și aceeași strategie. Domnilor, parcă sunteți ca-n piesa aia cu „gândim la fel, vorbim la fel, mințim la fel … și nimeni nu mai vrea ca să ne creadă”.

În acest week-end, ambii candidați au ieșit public cu mesaje absolut similare, lucrate – parcă – de o inteligență artificială slăbuță rău de tot.

Ambii au ieșit în public, cu pelerine de ploaie, încolonați, în exact aceeași zonă a Turzii – OPRIȘANI.

Ba mai mult, inclusiv la mesajul scris transmis public, au avut EXACT aceeași retorică.

Răzvan Ciortea: „Tot mai mulți turdeni vin lângă echipa PSD Turda și înțeleg necesitatea schimbării actualei clase politice din oraș.

Roșu nu e doar culoarea PSD, ea semnifică viață și pasiune.

Asta le aducem turdenilor, dar și o echipă pregătită să repare, să trezească la viață acest oraș cenușiu, plin de gropi și condus de o administrație locală incompetentă, depășită total, ruptă de realitate și de viața oamenilor obișnuiți.

Turdenii s-au arătat profund nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în orașul nostru.

Toți vedem asta, doar că unii se chinuie să nege evidența cu vehemență.

Multumim turdenilor pentru căldura cu care ne-au întâmpinat!” – în traducere: Ne întărim echipa, noi suntem cei mai buni, turdenii nu mai suportă, Matei e tiran.

Adrian Nap: „Spiritul de echipă nu se impune . Spiritul de echipă se formează în fiecare zi .

 Echipa unită și puternică se creează în jurul unui lider care câștigă încrederea oamenilor prin caracter în primul rand . În jurul unui lider dârz, determinat, experimentat, muncitor și onest, oamenii se adună, tot mai mulți construind împreună ,,Echipa de Succes” care dă forță și încredere prin unitate, colaborare și respect.

 În jurul lui Adrian Nap s-a format o echipă care crește de la o zi la alta. Oameni simpli în sufletul cărora a renăscut speranța că Turda poate fi salvată. Oameni care au convingerea ca Adrian Nap va fi un Primar bun, al tuturor turdenilor .

 Când îl întâlnesc pe Adrian Nap, turdenii îl întâmpină cu căldură și își deschid sufletul spunându-i deschis supărările. Nu se feresc și nu au nici o rezervă de a se destăinui pentru că îl cunosc și știu că este un om simplu și modest, muncitor și onest .

 Adrian Nap este cel mai implicat Consilier Local și cel mai puternic apărător al drepturilor turdenilor . Este cel care se opune ferm nedreptăților și abuzurilor unei administrații definită ca și tirania celui care spune că el este Dumnezeu în Turda .

 Dar în 9 iunie Dumnezeu va face dreptate și Turda va fi salvată. Pentru că Dumnezeu este doar unul și ne ocrotește pe toți!

Dumnezeu să ocrotească România !  Doamne ajută tuturor românilor !” – în traducere liberă: Ne mărim echipa, suntem cei mai buni, turdenii nu mai suportă, Matei e tiran.

Păi bine, domnilor candidați … parcă v-ați legat cu-aceeași sinapsă…

spot_img
spot_img
spot_img