fbpx
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIN-a mai suportat ABUZURILE și INCOMPETENȚA! Medicul, Lehel Csergo a DEMISIONAT!

N-a mai suportat ABUZURILE și INCOMPETENȚA! Medicul, Lehel Csergo a DEMISIONAT!

- Advertisement -

În această dimineață, printr-un act de curaj fără precedent în medicina de la Câmpia Turzii, cel mai reputat medic internist din oraș, Lehel Csergo, a dezvăluit ORORILE și INCOMPETENȚA de la Spitalul „Dr. Cornel Igna”.

Acesta a dezvăluit faptul că 12 persoane au murit de Covid-19 ÎNTR-O SINGURĂ LUNĂ la spitalul din oraș, în timp ce conducerea spitalului, DAR ȘI A ORAȘULUI, a ținut totul sub o tăcere de tip-mafia!

Ei bine, se pare că nemulțumirile medicului sunt cu mult mai mari.

Acesta și-a depus demisia din toate funcțiile deținute, inclusiv cea de medic, astfel că orașul nostru rămâne fără, DE DEPARTE, cel mai bun internist și salvator de vieți!

Dar … nu doar Csergo a demisionat! Surse RefleqtMedia ne-au confirmat că și directorul medical al spitalului, Lavinia Nistor, ar fi demisionat din funcție, după ce s-au luat decizii medicale „peste capul ei”.

Vă reamintim că, de la începutul pandemiei de Covid-19, 2 medici 7 asistente, 1 brancardier, 2 infirmiere au fost infectate, la Spitalul „Dr. Cornel Igna” cu virusul Sars-Cov-2.

Motivul este foarte simplu și ține STRICT de managementul spitalului: NU AU FOST CREATE CIRCUITE SEPARATE PENTRU PACIENȚII COVID-19 FAȚĂ DE CEI NON-COVID-19.

Cât despre Lehel Csergo, acesta fusese auzit de către persoane din spital încă de acum 2 săptămâni că intenționează să demisioneze din cauza surmenajului, a lipsei de competență manageriale și a condițiilor DE NEDESCRIS din Spital.

RefleqtMedia va continua dezvăluirile!

Comentarii

1 COMMENT

Comments are closed.

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Comunicat de Presă Bilanțul anului 2018

0
Primăria Municipiului Turda vă prezintă bilanțul principalelor activități ale administrației locale din anul 2018, fiind un an de succes în care s-a reușit în...

Comentarii

%d bloggers like this: