spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Municipiul Câmpia Turzii va fi păzit de primii 4 jandarmi

Forțele de ordine care acționează la Câmpia Turzii au fost suplimentate, începând de astăzi, prin „inaugurarea” primei grupe de 4 jandarmi din oraș.

Aceasta este una dintre cele mai mari reușite ale lui Dorin Lojigan, în condițiile în care încă de anul trecut a întreprins demersuri în raport cu Ministerul de Interne și cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Cluj, pentru deschiderea unui punct de lucru al Jandarmeriei la Câmpia Turzii.

„✅️ Ca urmare a demersurilor întreprinse de domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN atât la Ministerul Afacerilor Interne, cât și în raport cu Inspectoratul Județean de Jandarmi “Alexandru Vaida Voievod” Cluj, începând de astăzi, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii funcționează o grupă de jandarmi.


🔝 Aceasta și-a început activitatea cu un număr de 4 angajați. De asemenea, de anul viitor, Grupa de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Câmpia Turzii va funcționa la capacitate maximă, având 15 persoane angajate.


💯 Astfel, pe lângă investițiile in infrastructură, transport, cultură, educație și sănătate, Primăria Municipiului Câmpia Turzii se preocupă și de siguranța publică și a cetățenilor!”, se arată într-o informare de presă remisă, în această seară, de Primăria Câmpia Turzii.

spot_img
spot_img
spot_img