fbpx
spot_img

Municipiul Câmpia Turzii va fi păzit de primii 4 jandarmi

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

Forțele de ordine care acționează la Câmpia Turzii au fost suplimentate, începând de astăzi, prin „inaugurarea” primei grupe de 4 jandarmi din oraș.

Aceasta este una dintre cele mai mari reușite ale lui Dorin Lojigan, în condițiile în care încă de anul trecut a întreprins demersuri în raport cu Ministerul de Interne și cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Cluj, pentru deschiderea unui punct de lucru al Jandarmeriei la Câmpia Turzii.

„✅️ Ca urmare a demersurilor întreprinse de domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN atât la Ministerul Afacerilor Interne, cât și în raport cu Inspectoratul Județean de Jandarmi “Alexandru Vaida Voievod” Cluj, începând de astăzi, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii funcționează o grupă de jandarmi.


🔝 Aceasta și-a început activitatea cu un număr de 4 angajați. De asemenea, de anul viitor, Grupa de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Câmpia Turzii va funcționa la capacitate maximă, având 15 persoane angajate.


💯 Astfel, pe lângă investițiile in infrastructură, transport, cultură, educație și sănătate, Primăria Municipiului Câmpia Turzii se preocupă și de siguranța publică și a cetățenilor!”, se arată într-o informare de presă remisă, în această seară, de Primăria Câmpia Turzii.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

DREPT LA REPLICĂ: Am înțeles, domnule Bucur, că sunteți PR-ul primarului Matei… E a doua greșeală de 1 Aprilie! Chiar doriți să fiți denumit...

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ” Corijenți la legalitate!...

Anamaria Gal, felicitată pentru felul în care manageriază Transylvania Steak House

Transylvania Steak House a devenit, aproape peste noapte, cel mai „vorbit” restaurant din Cluj Napoca, iar o bună...

Pandemia a adus mari probleme economice la Spitalul Municipal Turda

Ședința de Consiliu Local organizată joi, 30 martie 2023, la Turda, a scos la iveală o problemă economică...

Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!

Pozează în „reprezentanți” ai poporului și vin în ședințele de plen cu chipuri de lupi moraliști, însă acești...
%d bloggers like this: