spot_img

Municipiul Câmpia Turzii, premiat pentru “Excelență în educație”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Investițiile întreprinse de Municipiul Câmpia Turzii în ultimii ani atrag, tot mai mult, recunoaștere la nivel național.

Dacă anul trecut, primarul Municipiului, Dorin Nicolae LOJIGAN, primea un premiu „Best Smart Living Project”, în gala Smart Industry Awards, în acest an a fost rândul “excelenței în educație” să fie evidențiată pe plan național.

Datorită numeroaselor investiții realizate în reabilitarea și dotarea unităților școlare din oraș, în cadrul Galei AMR 2021, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a fost desemnată câștigătoare la secțiunea „Excelență în educație”.

„Acest premiu reprezintă o încununare a tuturor proiectelor de reabilitare și dotare a școlilor și grădinițelor din Municipiul Câmpia Turzii. Pentru prima dată, de la Revoluție încoace, s-a demarat reabilitarea totală a celor două licee din oraș. De asemenea, prin fonduri europene, construim o grădiniță nouă. Totodată, la Câmpia Turzii se construiește o creșă nouă. Aceste demersuri și realizări ale echipei pe care o coordonez au fost recunoscute și apreciate la nivel național. Aș dori să le mulțumesc partenerilor din Asociația Municipiilor din România, precum și colegilor din Primărie, care și-au adus aportul la implementarea cu succes a proiectelor demarate în educație. Asemenea proiecte vor continua, fără îndoială, și în anii viitori”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

 

Direcția Relații cu Comunitatea

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

VOCI PENTRU SĂNĂTATEA MINTALĂ

Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), ”unul din patru oameni din lume a avut, are sau va avea...

EXCLUSIV: Furt de pește la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri”

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Câmpia Turzii a fost depistat de paznicii Complexului de...

Iata detalii despre incendiul de la ISCT!

RefleqtMedia are onoarea de a fi primul site local care va prezinta fotografii exclusive de la incendiul de...

Incendiu in Combinatul Metalurgic Campia Turzii

In urma cu 10 minute, un incendiu violent a izbucnit in incinta ISCT. Fumul negru si gros a alertat...
spot_img

Când salvatorii au nevoie să fie salvați – un voluntar al Asociației pentru Câini de Salvare Transilvania suferă de cancer

Mihai are 28 de ani și, aparent, e un tânăr ca mulți alții. A terminat liceul apoi facultatea și și-a început viața de adult...
%d bloggers like this: