fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiMunicipiul Câmpia Turzii intră în scenariul verde
spot_img
spot_img

Municipiul Câmpia Turzii intră în scenariul verde

- Publicitate -
spot_img

Prin Hotărârea nr. 4/2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, începând de mâine, 27 ianuarie 2021, Municipiul Câmpia Turzii iese din scenariul galben și intră în scenariul verde, având o rată de incidență a cazurilor COVID-19 de 0.65/1000 de locuitori.

Acest lucru ar fi fost imposibil fără implicarea câtorva entități, printre care Spitalul „Dr. Cornel IGNA”, Poliția Municipiului Câmpia Turzii, Poliția Locală Câmpia Turzii și, desigur, dumneavoastră – cetățenii municipiului, care prin responsabilitatea de care ați dat dovadă, ați reușit să depășiți momentele grele prin care a trecut comunitatea noastră.

Odată cu intrarea în scenariul verde, la Câmpia Turzii se aplică, printre altele, următoarele măsuri:
• Activitatea cinematografelor, a instituțiilor de concerte și/sau spectacole, va fi permisă în capacitate de 50%;
• Va fi permisă activitatea la interior, în cafenele și restaurante, în capacitate de 50%;
• Se permite organizarea de spectacole în aer liber, cu participarea a maximum 300 de persoane, pe scaune, cu o distanță de minim 2 m între acestea.

„Această relaxare a restricțiilor nu reprezintă nici o ignorare a virusului și nici un îndemn spre iresponsabilitate. Pentru a nu anula eforturile autorităților și toată lupta care s-a dus până astăzi cu această pandemie, suntem obligați ca – în continuare – să aplicăm măsurile de prevenire. Spălați-vă cât mai des pe mâini, purtați mască de protecție în spațiile publice deschise și închise, dezinfectați-vă mâinile, evitați plățile cu bani cash și FIȚI RESPONSABILI!”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: