fbpx
spot_img

Municipiul Câmpia Turzii excelează la nivel național în promovarea și susținerea antreprenoriatului

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

În cadrul Galei AMR 2022, care a avut loc la Opera Română din București, domnului primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, i-a fost înmânat Premiul de Excelență pentru Promovarea și Susținerea Antreprenoriatului – Creștere Economică.

Câmpia Turzii a fost singurul municipiu din România care a câștigat la această categorie a Galei.
Aceasta este cea mai importantă distincție pentru Primăria Municipiului Câmpia Turzii, deoarece confirmă demersurile întreprinse de administrația publică locală în ultimii ani pentru dezvoltarea sectorului economic.
La ora actuală, în Câmpia Turzii se derulează investiții private în valoare de aproximativ 500 de milioane de euro. Acestea nu ar fi fost posibile fără campania de reindustrializare a municipiului.

Popularea completă a Parcului Industrial Câmpia Turzii, precum și investițiile private din Zona Industrială Reif și Platforma ISCT confirmă că strategia de reindustrializare a Municipiului Câmpia Turzii și-a atins obiectivul.
De asemenea, investițiile realizate de antreprenorii locali în ultimii 6 ani, au contribuit semnificativ la reducerea șomajului la sub 1%, creșterea salariilor și a nivelului de trai din municipiul nostru.

Premiile de excelență primite de municipalitatea din Câmpia Turzii constituie un indicator solid privind direcția pozitivă înspre care se îndreaptă municipiul nostru, precum și o încurajare de a continua în acest sens.
Aceste realizări nu ar fi fost posibile fără un parteneriat solid cu reprezentanții mediului de afaceri cărora le mulțumim pentru încrederea de a investi la Câmpia Turzii!

Direcția Relații cu Comunitatea

 

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: